web analytics

Olga Delia, piteșteanca fostă prezentatoare  la Antena Stars, s-a căsătorit! De la eveniment nu a lipsit Ameri Nasrin

Argeșul, unul dintre cele mai frumoase și pitorești județe din România, a fost întotdeauna recunoscut pentru femeile sale extrem de frumoase și sexy. Printre ele se numără și Olga Delia, o personalitate cunoscută din lumea showbizului național. Timp de o perioadă, aceasta a fost co-prezentatoarea emisiunii matinale Star Matinal, difuzată la Atena Stars, iar aparițiile sale au fost întotdeauna apreciate de telespectatori.

Recent, Olga Delia a făcut un pas important, spunând “DA” într-o locație superbă, purtând o rochiță verde care i-a pus în evidență silueta. Detaliile evenimentului și-au făcut loc în postările pe Instagram , iar imagini surprinse în timpul ceremoniei au fost distribuite pe rețelele de socializare, generând reacții pozitive și felicitări pentru proaspăta mireasă.

La evenimentul său special, Olga Delia nu a fost singură, alături de ea fiind și Nasrin Ameri, fosta prezentatoare a aceleiași emisiuni. Nasrin a făcut o schimbare majoră în cariera sa, renunțând la televiziune și orientându-se către mediul online. Ea este extrem de activă pe rețelele de socializare și comunică în mod frecvent cu fanii săi. Pe plan personal, lucrurile merg de minune, deoarece se bucură de familia sa. Nașii săi de cununie sunt Valentina Pelinel și Cristi Borcea, două nume cunoscute din showbiz-ul autohton.

Chiar dacă au renunțat amândouă la carierele lor în televiziune, este evident că cele două vedete au rămas foarte apropiate. Probabil că acesta este un lucru măgulitor, deoarece relația lor s-a dezvoltat și a trecut de la colegialitatea din televiziune la o prietenie sinceră și de durată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *