web analytics
marți, iulie 16, 2024
AcasăActualitateO româncă din Spania a fost păcălită de "Brad Pitt". „A zis...

O româncă din Spania a fost păcălită de “Brad Pitt”. „A zis că mă iubește”

- Advertisement -

Elena Cornea, o româncă stabilită în Spania de 12 ani, a devenit recent victima unei escrocherii cibernetice care i-a lăsat buzunarul gol și inima frântă. Totul a început cu un mesaj aparent inofensiv primit pe TikTok de la nimeni altul decât… “Brad Pitt”. Cu promisiuni de cadouri scumpe și sume considerabile de bani, Elena a căzut în plasa escrocilor, care s-au dat drept celebrul actor american. Mesajele aparent dulci și atenția pe care aceștia i-au acordat-o au convins-o pe Elena să își dezvăluie informațiile personale, o mișcare care avea să îi aducă pierderi financiare și emoționale.„Îmi trimitea inimi și săruturi, se juca foarte mult cu sentimentele și emoțiile. Spunea că mă iubește”, a povestit femeia.

Sub pretextul unui card de membru VIP, escrocii au convins-o pe Elena să transfere 300 de euro și apoi încă 1000 de euro din contul său. Iluzia de a face parte dintr-o lume a exclusivității și luxului a fost sfărâmată când Elena a realizat că totul era o înșelătorie.Neadevărata promisiune că o să primească un colet cu bijuterii și o sumă considerabilă de bani, în valoare de 50.000 de euro, a adus-o pe Elena în pragul ruinei financiare. Mesajul falsului Brad Pitt, care pretindea că acel colet a fost reținut la vamă și că este necesară plata unor taxe vamale suplimentare, a fost lovitura finală care i-a prăbușit încrederea și economiile.În timp ce escrocii îi trimiteau mesaje dulci și lăsau impresia că au sentimente pentru ea, Elena a devenit tot mai conștientă de faptul că era păcălită și manipulată. Însă, chiar și după ce a realizat adevărata natură a schemei, durerea și rușinea au fost greu de suportat.

Elena Cornea a decis să împărtășească povestea ei pentru a avertiza alte femei să fie vigilente și să evite să cadă pradă acestor escrocherii online, care pot lăsa cicatrici atât financiare, cât și emoționale profunde.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments