web analytics

O femeie de 42 de ani a fost omorâtă în propria curte!

Viața s-a întrerupt brusc pentru Amber la 42 de ani. Ea a fost omorâtă de un câine cunoscut pentru atacurile violente. Femeia și-a sacrificat viața pentru a-și salva copiii.A acceptat să găzduiască animalul la ea acasă, fără să aibă habar ce tragedie avea să urmeze.

Amber LaBelle, din Myrtle Point, din județul Coos, SUA, a fost ucisă de câine chiar în casa ei, unde locuia împreună cu cele două fiice.April Shaw a spus că a auzit-o pe prietena ei țipând și s-a repezit să vină în ajutor, întâlnind-o pe una dintre fiicele victimei care le striga vecinilor să sune la serviciile de urgență.

Mama celor două copile a fost transportată la spital cu un elicopter și a murit în jurul orei 04:00 dimineața, a doua zi.Prietenul apropiat al victimei, Jess Allen, a spus: „Era prea tânără ca să plece dintre noi. Sper la tot ce e mai bun pentru fetele ei și sper că vor face față acestui lucru”.

Fostul soț al victimei și tatăl celor două copile și-a exprimat regretul: „Un lucru pe care aș vrea ca oamenii să-l știe este că ultimul lucru pe care l-a făcut pe acest Pământ a fost să-şi salvezecopiii​”. El a adăugat: „Voi fi etern recunoscător pentru asta”. Dieckman a explicat că victima a strigat ca cei mici să iasă din casă în timp ce era atacată de câine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *