web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateO familie a fost dată afară din avion! Pasagerii s-au plâns că...

O familie a fost dată afară din avion! Pasagerii s-au plâns că aceștia miroseau urât!

- Advertisement -
Commercial aircraft cabin with rows of seats down the aisle. morning light in the salon of the airliner. economy class

O familie cu un copil mic spune că a fost umilită în public și dată afară din avion. Pasagerii s-au plâns că membrii familiei miroseau urât. Oamenii neagă și spun că au fost discriminați pe considerente religioase.

Yossi Adler și soția sa, Jennie, susțin că au fost evacuați la îmbarcarea în zborul American Airlines, împreună cu fiica lor de 19 luni, din cauza „mirosului lor corporal neplăcut”.

Potrivit cuplului din Detroit, SUA, personalul de la Aeroportul Internațional din Miami i-a dat jos din avion, spunându-le că nu au voie să se întoarcă la bord.

Cu toate acestea, Yossi Adler, un consultant de afaceri în vârstă de 36 de ani, insistă că nu emanau mirosuri. Acesta susține că au fost dați afară pentru că sunt evrei, transmite publicația Daily Star.

Incidentul s-a petrecut miercuri. Familia intenționa să zboare din Miami spre casa lor din Detroit când a avut loc incidentul. Pasagerii însă s-ar fi plâns că miroseau urât, arată sursa citată.

„Dintr-o dată, imediat ce ne-au dat jos, au închis poarta și apoi au spus: „Ne pare rău, domnule, unii oameni s-au plâns că mirosiți și nu vă lăsăm să vă întoarceți la bord”, a declarat bărbatul la un post TV local.

Soția sa susține că au fost atât de confuzi în legătură cu toată povestea, încât au oprit oamenii în aeroport ca să-i întrebe dacă într-adevăr miroseau.

După ce au fost dați afară din avion, familia spune că reprezentanții companiei le-au transmis că bagajele le vor fi returnate. Acest lucru nu s-a întâmplat însă și au rămas doar cu hainele de pe ei.

Tot ceea ce aveau nevoie pentru a avea grijă de copilul lor au fost lăsate în avion.

Într-o declarație, American Airlines a precizat: „Domnul Adler și soția sa au fost scoși din zbor când mai mulți pasageri s-au plâns de mirosul lor corporal. Ei au fost cazați la un hotel pentru o noapte și au primit bonuri de masă. Ei au fost reprogramați pentru un alt zbor, joi”.

Totuși, Yossi Adler a acuzat compania aeriană că i-a luat în vizor familia pentru că sunt evrei.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments