web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateO brunetă celebră în Argeș și super sexy, surprinsă alături de senzația...

O brunetă celebră în Argeș și super sexy, surprinsă alături de senzația momentului, Yny Sebi!

- Advertisement -

YNY Sebi este trapperul de doar 18 ani care ocupă locul 1 în trending pe YouTube. Melodiile tânărului artist au milioane de vizualizări.

În urmă cu doar un an, YNY Sebi și-a făcut debutul în industria muzicală, iar acum se numără printre cei mai populari trapperi din România. Deși cariera sa a început de puțin timp, el a cunoscut succesul mai repede decât s-a așteptat. În toamna anului 2019, YNY Sebi a lansat prima sa piesă, „TOP”. Melodia a strâns aproape 9 milioane de vizualizări și este, până în prezent, unul dintre cele mai ascultate hituri ale artistului.

YNY Sebi este elev în clasa a XII-a, la un liceu din Buzău. Artistul în vârstă de 18 ani urmează un profil umanist, iar pe viitor vrea să se înscrie la Facultatea de Drept sau ASE, potrivit a1.ro.

Chiar dacă este preocupat de cariera sa, trapperul nu neglijează școala. El a intrat la liceu cu media 9.40. Timp de 7 ani, YNY Sebi a făcut baschet de performanță. Artistul a renunțat la sport în momentul în care și-a descoperit pasiunea pentru muzică.

„Simțeam că tot ceea ce fac nu mai este apreciat de nimeni și începusem să îmi pierd complet încrederea în mine. Asta punea stăpânire pe mine, pe gândurile mele și pe planurile de viitor pe care la aveam. Acum… iată-mă aici! Nu o să uit niciodată luna octombrie a anului 2019, momentul în care am lansat prima mea piesă”, declara trapper-ul în urmă cu ceva timp.

In acest Weekend tânărul s-a sărbătorit la Mamaia, unde a celebrat și împlinirea varstei de 18 ani, alături de mai mulți prieteni. Printre ei s-a aflat și o surpriza: o argeseanca foarte cunoscuta in rândul piteștenilor. Laurish, așa cum o știu prietenii, este o prezenta foarte sexy in mediul online. Cu peste 10 mii de urmăritori, tânăra adună mii de likeuri la fiecare postare și nu e intamplator, postările fetei fiind ,,incendiare”. Sa fie vorba despre un nou cuplu? Sau cei doi sunt doar prieteni?

Rămâne de văzut!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments