web analytics

Nuntă grandioasă în Pitesti! City-managerul Lucretiu Tudor din Pitesti s-a căsătorit duminică cu logodnica sa, Denisa

În acest weekend, orașul Pitesti a găzduit un eveniment special. Este vorba despre nunta lui Lucretiu Tudor, city-managerul orașului, cu frumoasa sa logodnică, Denisa, care este polițistă.

Cei doi tineri îndrăgostiți au vrut să-și oficializeze iubirea și să împărtășească momentul cu cei dragi și apropiați. Toată lumea buna a Argesului și nu numai a fost prezenta pentru a le oferi celor doi tineri felicitările si urările de bine la începutul unei noi etape din viața lor. În jur de 500 de invitați au fost prezenți la evenimentul acestui sfârșit de săptămână, unde atmosfera a fost întreținută de artiști de renume. 

Nunta s-a desfășurat într-unul dintre cele mai frumoase si luxuriante locații din Arges, Ramada Events, unde cei doi tineri au fost înconjurați de prieteni, familie și colegi. Cununia religioasă a avut loc la Biserica Sf. Vineri, într-un decor de poveste. Conform surselor noastre, nunta a fost una grandioasă, plină de lux și rafinament. Deși Lucretiu Tudor este un personaj public și ocupă o poziție importantă în orașul Pitesti, acesta preferă să păstreze intimitatea relației lui cu frumoasa Denisa, ceea ce a făcut ca evenimentul să fie unul discret si doar pentru cei apropiati. Ținutele alese au fost pe măsura evenimentului și bineînțeles mireasa a fost cea care a atras atenția tuturor, alegând o rochiță albă, care i-a pus în evidență trupul perfect. 

Te-ai putea intreba de ce această nunta mare este atât de importantă? Ei bine, răspunsul este simplu: nunta lui Lucretiu Tudor a fost un moment unic în viața sa și a iubitei sale, un moment în care cei doi și-au promis fidelitate și iubire pe viață, în fața tuturor celor prezenți.

În final, am putea spune că nunta lui Lucretiu Tudor și a Denisei a fost un exemplu de iubire și fidelitate, un simbol al începutului unei noi etape din viață în care totul este posibil. Le dorim celor doi tineri multă iubire și fericire și să își petreacă restul vieții uniți, în armonie și pace, să fie veseli si mereu îndrăgostiți și să știe să se prețuiască și să se iubească unul pe celălalt pentru totdeauna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *