web analytics

Noi dezvăluiri in cazul de la Caracal! Dincă a declarat ca Alexandra a fost rapita de 4 persoane!

Un martor cheie în dosarul Caracal a fost dus în fața judecătorilor. O rudă de-a lui Fane Risipițeanu depunde mărturie la Tribunalul Olt ca să arate că Fane nu a violat-o pe Luiza și că a fost dat afară din curtea lui dincă când a văzut fata în mașină. Fane Risipițeanu este bărbatul suspectat că ar fi complicele lui Gheorghe Dincă. Sora acestuia a ajuns în fața magistraților pentru a-i confirma nevinovăția. Încă de la început a spus că nu l-ar vvedea pe fratele ei în stare de viol. Avocatul familiei Măceșanu, Aurel Moldovan, a făcut o serie de declarații pe această temă.

„Toate aspectele din această cauză trebuie lămurite în deplinătatea lor. Gheorghe Dincă spune că a fost forțat să declare ceea ce nu și-a dorit, fiind amenințat că va fi omorât în penitenciar. Este un lucru controversat, întrucât el, pe 26.07.2019, când a fost arestat, nu le-a recunoscut pe fete. Ulterior, pe parcursul anchetei penale, a început să vină cu dezvăluiri. Tot el a spus că nu le-a omorât și că Alexandra a fost răpită de patru persoane. Cercetarea judecătorească va lămuri toate aspectele care vin în contradictoriu cu urmărirea penală”.

Aurel Moldovan a mai spus că Risipițeanu și Dincă se află degeabă după gratii.

„Este degeraba cum și, din punctul meu de vedere, Gheorghe Dincă este degeaba în spatele gratiilor. Științific, nu s-a putut demonstra că fetele au fost arse în acel butoi și nu au fost omorâte. Avem parte de un dosar penal neconform procedurii penale, având probe administrative în mod ilegal”, a mai declarat avocatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *