web analytics
marți, iulie 16, 2024
AcasăFără categorieNici bine nu a renunțat la Pescobar, că Larisa Popa a și...

Nici bine nu a renunțat la Pescobar, că Larisa Popa a și fost prinsă în „curtea” concurenței

- Advertisement -

În lumea afacerilor și a relațiilor profesionale, trecerea de la o colaborare strânsă la un nou început poate fi plină de provocări și surprize. Larisa Popa, cunoscută anterior ca “Larisa lui Pescobar”, a simțit pe propria piele turbulența acestui proces în urma despărțirii de fostul său șef și partener de afaceri.

După ce a fost asociată cu omul de afaceri Paul Nicolau, poreclit Pescobar, timp de șapte ani în cadrul lanțului său de restaurante, Larisa Popa a decis să-și urmeze propriul drum. Motivația din spatele acestei decizii pare să fie legată de presiunea din ultimul timp, inclusiv de problemele înregistrate de restaurantele din lanțul lui Pescobar.

Deși inițial s-a zvonit că Larisa Popa ar fi fost ținută într-o situație financiară precară și ar fi primit doar promisiuni, tânăra a ales să-și urmeze propriile interese și să-și dea demisia. Această schimbare radicală în viața sa profesională a fost urmată de o apariție surprinzătoare în mediul online.

Larisa Popa și-a făcut apariția în “curtea” concurenței, dezvăluind o nouă imagine a sa în ipostaze senzaționale. Prin intermediul rețelelor sociale, ea a făcut publice fotografii de la un restaurant cu specific italian, subliniind faptul că se bucură de momente de relaxare și plăcere.

Cu toate acestea, reacțiile publicului au fost amestecate. În timp ce unii au apreciat apariția sa aranjată la patru ace și au salutat schimbarea de perspectivă, alții au fost mai puțin indulgenți. Unii internauți au avut comentarii critice, sugerând că tânăra ar trebui să se concentreze pe redresarea propriei sale cariere, fără să se lase distrasă de alte aspecte.

„Încă emani miros de pește și crustacee!” / „Păi nu îți mai plac caracatițele și racii? ??” / „La concurență!” / „Tipa din spate ce o fi pățit? Să vezi ce tavernă va face Larisa Năsulea”/” După cine te uiți? După Paulică?”/ ”Nu era mai frumos la Tavernă?”

Cu ce se ocupă Larisa Popa, după plecarea de la Pescobar

În altă ordine de idei, potrivit informațiilor vehiculate în spațiul public, tânăra fostă angajată a lui Pescobar nu a pierdut timpul și și-a găsit un nou loc de muncă. Larisa Popa s-a afișat în mediul online promovând mai multe imobile de lux din Domnești, ce pot fi închiriate pentru diverse evenimente.

De altfel, se spune că tânăra ar fi fost cucerită de un bărbat cu bani din Dubai, care i-ar fi cumpărat acesteia o proprietate în orașul de lux. Nu se știe însă, în ce măsură sunt adevărate zvonurile.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments