NEPOTUL ”MOȘTENITOR” AL LUI GIGI BECALI, ACUZAT CĂ ÎȘI BATE IUBITA! CUM A REACȚIONAT CÂND A VENIT POLIȚIA

Au ”amuțit” clopotele care anunțau o nuntă de top în familia patronului de la FCSB! O mega-controversă conjugală pare că a cutremurat întreaga lume bună. Nepotul „moștenitor” al lui Gigi Becali e acuzat că și-a agresat noua iubită. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile halucinante.

Din câte se pare, lucrurile nu ar fi atât de roz între nepotul „moștenitor” al patronului de la FCSB, Lucian Becali, și noua lui iubită, alături de care toată lumea se aștepta să-l vadă în fața ofițerului de stare civilă. Potrivit informațiilor care ne-au parvenit, recent, ar fi avut loc un eveniment de-a dreptul halucinant. Mai exact, Lucian Becali și-ar fi bătut iubita.

Scandalul ar fi avut loc chiar în locuința din Pipera a lui Lucian Becali. Se pare că între cei doi lucurile au degenerat rapid și, de la o simplă dispută, s-ar fi ajuns la violență conjugală. 

Vecinii ar fi sunat la Poliție!

Conform aceleiași surse, țipetele iubitei i-ar fi speriat pe vecinii lui Lucian Becali. Cetățenii bulgari care locuiesc în duplexul de lângă casa afaceristului ar fi sesizat autoritățile, oripilați de strigătele tinerei fotomodele cu care se iubește nepotul preferat al latifundiarului din Pipera. Iar când Poliția și-a făcut apariția, surpriză! Potrivit surselor noastre, tânărul ar fi fost de negăsit.  „În momentul în care a aflat că a venit Poliția, junele a fugit”, au susținut sursele citate.

N-ar fi singurul episod controversat

Din câte se pare, între Lucian Becali și iubita lui s-ar mai fi desfășurat câteva episode violente. După un asemenea eveniment, Lucian Becali ar fi încercat să-și ”spele” păcatele și i-ar fi cumpărat fotomodelei un super bolid de lux, un Mercedes GLA.

”I-a făcut cadou un Mercedes GLA tot după o bătaie cruntă. Ce se întâmplă între ei se știe în tot Bucureștiul. Bătăile pe care le încaseză domnișoara sunt epice și știute de multă lume”, ne-a mai dezvăluit sursa noastră.

Super-controversă cu Adelina Pestrițu

În 2016, Lucian Becali a acuzat-o pe Adelina Pestrițu că ar accepta, din interes, compania anumitor bărbați. Ulterior, bruneta l-a dat în judecată, iar procesul s-a încheiat în urmă cu câteva luni. Astfel că nepotul patronului de la FCSB a fost obligat să-i achite o sumă frumușică vedetei, 19.000 de lei, mai exact.

Adelina Pestrițu nu a păstrat banii și i-a direcționat imediat către personalul medical care avea nevoie ca de aer de echipamente pentru copii.

“Dumnezeu lucrează prin oameni. Nu este prima dată când cred sau spun asta. De ce? Vreau să vă povestesc. În urma unui proces pe care l-am câștigat, instanța a decis că trebuie să-mi se plătească daune în valoare de 19.000 RON, iar astăzi am intrat în posesia acestei sume.

Scopul acestui proces nu a fost să mă îmbogățesc, ca urmare, banii nu vor zăbovi la mine în cont și vor fi folosiți pentru achiziționarea acestor echipamente de protecție vitale pentru personalul de la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului, din București.

Iată că suferința mea s-a transformat în bucurie și deși cândva m-am întrebat de ce mi se întâmplă mie asta, astăzi mi-am dat răspunsul singură. Pentru ca niște oameni să fie ajutați să muncească ca să aibă grijă de copiii bolnavi care au nevoie de îngrijire în acest spital. Multă sănătate și iubire tuturor! #peace”, a scris Adelina Pestrițu pe pagina sa de Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *