Motivul ruşinos pentru care Andrei Duban nu ar avea o relaţie cu Adelina Pestrițu. Grațiela a spus tot

Motivul rușinos pentru care Andrei Duban nu ar avea o relație cu Adelina Pestrițu a fost dezvăluit de soția lui, Grațiela. Ea a făcut o declarație uluitoare despre brunetă și câte o dezvăluire incendiară despre Andreea Mantea și Lora.

Cu ce altă femeie l-ar vedea soția lui Andrei Duban însurat pe partenerul ei

Soția lui Andrei Duban nu s-a sfiit să facă declarații piperate, de 1 aprilie. Grațiela a dat răspunsuri-bombă când a fost întrebată de Cătălin Măruță cu ce altă femeie l-ar vedea însurat pe partenerul ei de viață. A avut de ales între femei celebre precum Anna Lesko, Lora, Andreea Mantea, Iulia Albu și Adelina Pestrițu.

Grațiela Duban nu s-a arătat deranjată de această întrebare și a răspuns exact așa cum a gândit. Mai exact, l-ar vedea pe soțul ei însurat cu Lora, iar motivul este unul simplu. ”I-ar plăcea foarte tare posteriorul Lorei, cui nu ii place? L-aș vedea căsătorit și cu familie cu Lora. A trecut testul, să zicem”, a spus ea.

Motivul pentru care Andrei Duban nu s-ar căsători niciodată cu Adelina Pestrițu

Pe de altă parte, soția lui Andrei Duban a exclus varianta ca partenerul ei de viață să poată fi interesat vreodată, dacă n-ar fi fost cu ea, de o căsătorie cu Adelina Pestrițu. Grațiela a făcut o declarație fără perdea în acest sens.

”Cu Adelina nu. Andrei, dacă ar fi putut să mă ia și pe mine de nevastă virgină, ar fi făcut-o. Asta ar fi fost dorința lui, să fiu virgină. Ce să-i fac, dacă nu m-a luat din liceu… A fost prea târziu. Nici eu nu am fost virgină, dar nici așa meciuri în picioare nu am avut. Ea e familistă, dar nu a avut noroc.”, a spus soția lui Andrei Duban la Pro TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *