web analytics

Miss Bikini România este îndrăgostită! Vezi cine i-a furat inima brunetei!

Miss Bikini România este îndrăgostită! După o perioadă în care a fost singură se pare că Bianca și-a găsit jumătatea. A uitat de trecut și se bucură de povestea de iubire dintre ea și Marius, un bărbat foarte chipeș. Acesta are 24 de ani și este jandarm în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Argeș. De data aceasta nu se mai ascunde de ochii curioșilor și vine mai multe postări legate de iubitul său. 

Miss Bikini și-a descoperit pasiunea pentru modelling încă de la 11 ani.   

„Mi-am dorit să fac asta din totdeauna, chiar de când eram foarte mica cochetam cu aparatul de fotografiat și cu ținute sofisticate. La vârsta de 11 ani am avut în sfârșit curajul de a spune că îmi doresc o cariera în lumea modellingului și a concursurilor de frumusețe, am fost luată în ras de toată clasa si descurajata de profesori pe motivul ca nu voi reusi, în ciuda celor spuse, la vârsta de 16 ani aveam prima prezentare în calitate de model. Orice se poate dacă exista ambiție și voința, lucrurile mărețe nu se realizează peste noapte.” 

Bianca Elena Călian a participat anul acesta și la Miss Universe și promite ca nu se lasă pana nu ajunge din nou Miss România. Acum ca ii merge bine și pe plan personal, sansele sunt tot mai mari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *