web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateMIRACOL LA SPITALUL JUDEȚEAN! Viața unei femei de 77 de ani, salvată...

MIRACOL LA SPITALUL JUDEȚEAN! Viața unei femei de 77 de ani, salvată de către neurochirurgul Alexandru Goleșteanu!

- Advertisement -

Viaţa unui femei de 77 de ani care era la un pas de moarte a fost salvată la Spitalul Județean de Urgenţă Piteşti (SJUP) de către neurochirurgul Alexandru Goleşteanu. Din echipa care a intervenit au făcut parte şi colegi din Secția de Neurochirurgie, din Blocul Operator şi ATI.

Pacienta, cu accident vascular cerebral hemoragic și hemiplegie dreapta, a ajuns la SJUP prin transfer de la o altă unitate medicală. Pentru bolnavă, nici intervenția chirurgicală nu reprezenta o garanţie că o să supraviețuiască. Fără aceasta, însă, risca să mai trăiasca una, cel mult două zile, susține neurochirurgul. Din fericire, a riscat, iar medicul a făcut tot posibiliul să o salveze.

Prognosticul, după literatura de specialitate, era unul slab atât vital, cât şi neurologic. La 7 zile postoperator pacienta recuperează în proporţie bună paralizia și vorbește. Un miracol de care ne-am bucurat cu toții! Mulțumesc pentru colaborarea, implicarea și sacrificiul întregului colectiv din cadrul Blocului Operator, din secția ATI și Neurochirurgie”, declară dr. Goleşteanu

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments