MARIO, FIUL LUI ADRIAN MUTU, ÎNCÂNTAT DE ÎNTOARCEREA ÎN ROMÂNIA! „ESTE FERICIT SĂ PETREACĂ MAI MULT TIMP CU TATĂL LUI”

Mario Mutu este fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu. De la despărțirea celor doi, acesta a crescut alături de mama sa. De-a lungul timpului a stat atât în Italia, cât și în Statele Unite, iar acum datorită proiectului „Românii au talent”, în care Alexandra este implicată, s-a mutat în România.

Fosta soție a lui Adrian Mutu, este una dintre juratele concursului „Românii au talent”. Alexandra Dinu l-a înlocuit pe Mihai Petre la masa juriului. Această schimbare a determinat mutarea ei și a lui Mario în România. Fiul lui Adrian Mutu este încântat de revenirea în România și de faptul că poate să petreacă mai mult timp cu tatăl său.

Mario a împlinit recent 18 ani și este un bărbat în toată regula, iar Alexandra Dinu este cum nu se poate mai mândră de fiul ei.

 „Ne înțelegem foarte bine, îl simt că începe să se maturizeze. A avut și el momentele lui de rebeliune în perioada adolescenței. Acum este mult mai matur; este un băiat inteligent și sensibil și cred că are posibilitatea de a face orice își dorește în viață, dacă își dorește cu adevărat și dacă va munci. Alegerile, evident, îi aparțin. Îi dau sfaturi și mă implic și voi fi întotdeauna lângă el atunci când va avea nevoie de mine”, a spus Alexandra Dinu pentru perfecte.ro.

„Este fericit să petreacă mai mult timp cu tatăl lui”

Alexandra Dinu a mai declarat că atât ea, cât și Mario se bucură de reîntoarcerea în România. Actrița poate să se reconecteze cu familia și cei dragi, iar Mario este bucuros că poate petrece mai mult timp cu tatăl său. 

 „Decizia îi aparține. El a fost învățat să fie un cetățean al lumii. Vorbește 4 limbi la perfecție, a locuit în mai multe țări și a experimentat diferite culturi, a cunoscut oameni de tot felul și a avut parte de numeroase experiențe care, cu siguranță, îi vor folosi în viață. Nu a decis să se stabilească în România; se află aici momentan și este fericit să petreacă mai mult timp cu tatăl lui’, a mai spus Alexandra Dinu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *