web analytics

Mădălina, fosta sotie a lui Gabi Enache, se afla in Dubai alături de un argesean cunoscut! Nevasta fotbalistului Gabi Enache s-a transformat într-o BOMBĂ SEXY după divorţ

Înșelată de fostul ei soț, un fotbalist celebru, o brunetă devenită celebră după ce s-a trezit pusă în fața unui divorț cât se poate de dificil a decis că este cazul sa își refacă viața. Și, pentru asta, femeia înșelată a început să își refacă, pe ici, pe colo, câte ceva din ceea ce credea că îi lipsește, fizic.

A fost înșelată de unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști de la noi din țară și, în ciuda faptului că aveau un copil împreună, a fost “aruncată ca o măsea stricată”, scrie spynews.ro. Acum, după ce bărbatul cu care a fost măritată și de care a divorțat și-a refăcut viața, are un alt copil și a și luat-o pe femeia care i-a fost amantă, de nevastă, soția înșelată a decis să facă schimbări emorme în viața ei.

Mai exact, in urma cu puțin timp, Mădălina a plecat în Turcia. Doar că vizita în Istanbul nu a fost una în care să se relaxeze prea mult. Ci, am spune noi, chiar dimpotrivă. Iar asta pentru că Mădălina, fosta soție a lui Gabi Enache, a mers la o clinică celebră în Turcia pentru a-și “rezolva” micile defecte, problemele fizice pe care, probabil, le-a resimțit ca fiind acute în momentul în care fotbalistul a plecat de acasă, preferând-o pe amanta lui, celebra, deja, Lena, un fost fotomodel tunat din cap până-n picioare.

Așa că, fără să stea pe gânduri, Mădălina a decis să își facă două operații: una la nas, pentru a-și corecta micuța deviație a septului, și una la bust, pentru a se bucura de o pereche de sâni nou-nouță, de un decolteu mai ferm și mai mare decât cel pe care îl văzuse, ultima oară, Gabi Enache.

Acum, frumoasa blonda se afla in Dubai, in compania mai multor prieteni printre care și un pitestean cunoscut, Alexandru Gheorghe, băiatul unui om de afaceri și pilot de raliuri. Dacă e ceva mai mult intre ei sau nu, nu stim încă, cert este ca amândoi sunt tineri și frumosi, așa ca oricând putem primi o veste in legătura cu o relatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *