web analytics

Lena, soția lui Gabi Enache, a apărut pe Internet așa cum doar fotbalistul o vede. A renunțat la sutien și a pozat provocator

Lena, soția lui Gabi Enache, fostul fundaș de la FCU Craiova, a stârnit controverse în mediul online după ce a postat mai multe fotografii sexy pe contul său de Instagram. A renunțat la sutien și s-a pozat senzual în oglindă.

În imaginile controversate de pe rețelele de socializare, Lena (35 de ani) apare în haine provocatoare și în ipostaze care pun imaginația bărbaților la încercare. Fotografiile au atras atenția internauților, unii dintre aceștia criticând-o pe Lena pentru promovarea unei imagini care ar putea fi considerată inadecvată. Alții, însă, au apreciat frumusețea și senzualitatea soției lui Gabi Enache.

Lena, soția lui Gabi Enache, a pozat provocator

În trecut, Lena Enache a mai fost criticată pentru postarea de imagini considerate indecente, însă ea nu s-a lăsat influențată de gurile rele. Relația dintre Gabriel Enache și Lena Rohozneanu a ținut mult timp prima pagină a ziarelor de scandal. Fundașul a divorțat în anul 2017 de prima soție, Mădălina, și s-a cuplat cu Lena, un fost model Playboy. 

Lena a avut o relație mai lungă, fiind căsătorită timp de 14 ani cu Mihai Rohozneanu, căpitanul naționalei de handbal a României. Cei doi au chiar și o fată împreună. 

Blondina are parte de toată susținerea din partea partenerului ei și îi este recunoscătoare pentru tot ce face pentru ea. „Gabi mă susține foarte mult. Mă și ajută, mă și sustine. Absolut. E toată încrederea mea, mai ales perioada asta, pe cuvânt. Și legat cu Edan. E mâna mea dreaptă”, a spus Lena Enache pentru Antena Stars

Lena, soția lui Gabi Enache, dezvăluiri din intimitate

Lena și Gabi Enache sunt împreună de mai mulți ani, iar în urmă cu doi ani, în anul 2021, s-au căsătorit în mare secret și împreună au un băiețel. Cei doi au ținut să mărturisească în cadrul unui interviu, care ar putea fi faptele pe care niciodată nu ar putea să i le ierte partenerului.

„Cu siguranță să nu respecți, printre care și înșelatul. Atunci când înșeli nu mai ai ce să faci pentru cel de acasă. Nu as ierta respectul și înșelatul. E un tată exemplar. E calitatea lui numărul unu. El face lucrul ăsta pentru Edan, nu pentru mine. De când s-a născut, Gabi a fost alături de mine”, a spus Lena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *