Lena Enache a trecut plin clipe de coșmar! Ce i s-a întâmplat vedetei în plină stradă. „Fetița mea a început să plângă”

Lena Enache este una dintre cele mai iubite vedete din showbiz-ul autohton. Deși are o viață pe care mulți și-o doresc, soția lui Gabi Enache nu este ocolită de necazuri.

Vedeta a povestit la „Antena Stars” că a trecut prin niște momente foarte neplăcute, chiar pe străzile din Capitală. Totul s-a petrecut în timp ce Lena Enache plecase de acasă cu copiii săi pentru a-i duce în parc. 

La un moment dat, o femeie necunoscută a început să o claxoneze insistent, enervată fiind de faptul că soția lui Gabi Enache nu-și mișca mașina din fața ei, deși aceasta nu avea unde să parcheze. În acea clipă, doamna respectivă a încept să-i adreseze injurii, fără să țină cont de faptul că erau și copiii Lenei prezenți.

„Am venit cu cei doi copii ai mei în parc și așteptam să găsesc un loc la intrarea în parc, după care a venit în următoarele secunde o doamnă care s-a așezat în spatele meu și foarte nervoasă, claxona. M-am îndreptat spre ea cu privirea și am întrebat-o ce s-a întâmplat. Nu vedea că nu am unde să mă dau pentru că e parcarea full. Pe ea nu a interesat-o. A început să mă înure și să mă facă în toate felurile. Adică, foarte urât pentru o doamnă, în primul rând. Și pentru mine, în al doilea rând, că eram cu copiii. Nu se poate face așa ceva”, a povestit Lena Enache la „Antena Stars”.

Lena Enache a povestit că scandalul nu s-a oprit aici, deoarece chiar și după ce femeia și-a terminat treaba, luându-și comanda de pizza de la un restaurant, aceasta a fost tot pornită pe ceartă. Aceasta a început să-i arate semne obscene chiar în fața copiilor și a continuat cu injuriile.

„Doamna se ducea la restaurantul de lângă să își ridice o comandă. Am văzut-o când a ieșit cu o pizza. A început să îmi arate semne obscene de fața cu copiii mei. A început să înjure la fel cum a început când m-a văzut prima dată”, a continuat Lena Enache.

În continuare, Lena Enache a spus că nu i se pare normal să fie tratată așa, mai ales pentru că era împreună cu copiii săi. Ba mai mult, vedeta a povesitit că din cauza sperieturii, fetița ei a început să plângă.

„Nu este normal ca unei mame cu copiii, după ea să i te adresezi așa. Dacă eu arăt într-un anumit fel, hai să nu confundăm marfa cu ambalajul. Fetița mea a început să plângă din cauza jignirilor, dar ea nu a luat în considerarea nimic. S-au speriat ambii copii. Sofia de 12 ani a coștientizat mult mai mult. Amândoi s-au speriat foarte tare”, a mai spus ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *