web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateLarisa Popa, apariție super sexy după demisia de la Taverna Racilor. Angajata...

Larisa Popa, apariție super sexy după demisia de la Taverna Racilor. Angajata argeşeancă de nădejde a lui Pescobar a plecat, după ani de colaborare: „Larisa nu mai este”

- Advertisement -

Larisa Popa, cunoscută pentru promovarea intensă a preparatelor din cadrul restaurantului Pescobar, și-a anunțat recent demisia din funcția de manager. Larisa este din Curtea de Argeș. Această schimbare, deși se vehicula de ceva timp în mediul online, a fost confirmată abia acum, cu Larisa recunoscând că a părăsit echipa Pescobar de ceva timp.

Deși multă vreme s-a speculat despre absența ei din cadrul Pescobar, Larisa Popa a ținut să clarifice situația prin intermediul platformei TikTok, unde a dezvăluit că a demisionat de la faimosul local HoReCa cu trei săptămâni în urmă. Această veste a surprins mulți dintre admiratorii ei, care o asociaseră puternic cu brandul Pescobar.

“Am fost cea mai tare manageră de la Pescobar, corect. Nu mai lucrez la Pescobar, acum întrebările o să tot curgă”, a declarat Larisa pe TikTok. Acest pas important în cariera sa a stârnit interesul publicului și a alimentat speculațiile despre motivele reale ale plecării sale.

Deși momentan nu este angajată, Larisa Popa nu intenționează să rămână mult timp în afara pieței muncii. Ea a declarat că așteaptă o propunere de muncă care să îi satisfacă cerințele și să îi ofere oportunități noi, dar până atunci, este hotărâtă să se distreze și să se bucure de viață.

Cu toate acestea, tânăra nu a dezvăluit motivul exact al plecării sale din cadrul Pescobar, preferând să se concentreze pe viitor și să își păstreze opțiunile deschise.

Larisa Popa, apariție super sexy după demisia de la Taverna Racilor

După ce a anunțat că a demisionat de la Taverna Racilor, Larisa a încântat imediat fanii pe Instagram cu imagini incendiare. Fosta angajată a lui Pescobar s-a pozat la piscină într-un costum de baie minuscul, atrăgând o avalanșă de aprecieri. Postarea ei a stârnit numeroase comentarii pozitive.

Prin activitatea ei pe rețelele de socializare, Larisa pare să nu regrete decizia de a pleca de la Taverna Racilor, ținându-și fanii la curent cu tot ce face.

Larisa și Pescobar au fost iubiți?

Deși toată lumea a crezut că Larisa și Pescobar au o relație, se pare că între cei doi nu s-a înfiripat o poveste de dragoste. Chiar Paul Nicolau a mărturisit că apropierea lor a fost o simplă strategie de marketing.

„Când are grijă de afacerea ta, prima chestie este să nu fure. Știi cum e, pui lupul paznic la oi. Aș fi dezamăgit, al ierta, dar nu ar mai lucra cu mine niciodată. Dacă nu ierți, acumulezi energii negative. Este un joc de marketing și este o persoană foarte apropiată familiei și businessului. Larisa lucrează la mine de șapte ani. A crescut cu businessul ăsta. Da, e mâna mea dreaptă, să zicem așa. Om de încredere. Eu dorm liniștit când Larisa e la restaurant”, spunea Pescobar.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments