web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateLarisa Popa a demisionat. Angajata argeşeancă de nădejde a lui Pescobar a...

Larisa Popa a demisionat. Angajata argeşeancă de nădejde a lui Pescobar a plecat, după ani de colaborare: „Larisa nu mai este”

- Advertisement -

Larisa Popa, cunoscută pentru promovarea intensă a preparatelor din cadrul restaurantului Pescobar, și-a anunțat recent demisia din funcția de manager. Această schimbare, deși se vehicula de ceva timp în mediul online, a fost confirmată abia acum, cu Larisa recunoscând că a părăsit echipa Pescobar de ceva timp.

Deși multă vreme s-a speculat despre absența ei din cadrul Pescobar, Larisa Popa a ținut să clarifice situația prin intermediul platformei TikTok, unde a dezvăluit că a demisionat de la faimosul local HoReCa cu trei săptămâni în urmă. Această veste a surprins mulți dintre admiratorii ei, care o asociaseră puternic cu brandul Pescobar.

“Am fost cea mai tare manageră de la Pescobar, corect. Nu mai lucrez la Pescobar, acum întrebările o să tot curgă”, a declarat Larisa pe TikTok. Acest pas important în cariera sa a stârnit interesul publicului și a alimentat speculațiile despre motivele reale ale plecării sale.

Deși momentan nu este angajată, Larisa Popa nu intenționează să rămână mult timp în afara pieței muncii. Ea a declarat că așteaptă o propunere de muncă care să îi satisfacă cerințele și să îi ofere oportunități noi, dar până atunci, este hotărâtă să se distreze și să se bucure de viață.

Cu toate acestea, tânăra nu a dezvăluit motivul exact al plecării sale din cadrul Pescobar, preferând să se concentreze pe viitor și să își păstreze opțiunile deschise.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments