La soare te mai poți uita, dar la Randi ba! Cum alege artistul să iasă din casă, chiar și până la bancă

De câțiva ani încoace Randi e singur singurel și nu s-a afișat cu nicio domnișoară, dar cu siguranță multe îi fac cu ochiul, însă n-a găsit-o încă pe cea potrivită. Cântărețul le atrage cu vocea sa, dar și cu stilul vestimentar, fiind unul dintre cei mai bine îmbrăcați bărbați din showbiz. Iată cum a ales să iasă din casă, chiar și până la bancă.

Una dintre cele mai bune voci de la noi din țară este fără doar și poate Randi, iar dacă pe noi nu ne credeți pe cuvânt, atunci trebuie să știți că scote hit după hit, iar din muzică a reușit să câștige numeroase premii în acești ani de carieră.

El e cunoscut de o lungă perioadă, însă iată că tot de o lungă perioadă îl știe lumea și din prisma faptului că e burlac, căci în ultimii ani nu s-a mai afișat cu nicio domnișoară, dar cu siguranță multe roiesc în jurul său, mai ales că are un farmec aparte și cu siguranță reușește să le vrăjescă.

La soare te mai poți uita, dar la Randi ba! Cum alege artistul să iasă din casă, chiar și până la bancă

Zâmbetul e la ordinea zilei oriunde merge, însă nu trebuie să uităm niciodată de ținutele pe care artistul alege să le poarte, căci e considerat unul dintre cei mai bine îmbrăcați bărbați din showbizul românesc.

Nu doar la evenimente Randi reușește să atragă toate privirile, ci chiar și atunci când merge pe stradă sau are treabă în diferite locații.

Așa s-a întâmplat și în urmă cu puțin timp, atunci când paparazzii l-au surprins pe cântăreț pe stradă mergând spre o bancă.

Cântărețul a ales să poarte o pereche de pantaloni negri la care a asortat un hanorac gri, reușind astfel să-și facă o ținută numai bună de mers pe afară, dar care să se potrivească din plin și cu vremea călduroasă.

Tânărul artist s-a îndreptat rapid către bancă, acolo unde a stat câteva minute, după care a ieșit și a fost atent să fie din nou aranjat, iar imediat s-a îndreptat spre mașina sa aflată în parcarea locației.

Împreună cu un amic care l-a așteptat în tot acest timp, Randi a mers la o benzinărie unde prietenul său a intrat pentru a-și cumpăra ceva, după care și-au continuat drumul spre studioul de înregistrări, acolo unde pentru Randi e ca a doua casă.

Randi a fost mereu discret în viața personală

După cum spuneam, Randi a fost surprins singur în ultimii ani și cântărețul a declarat că nu a mai avut nicio relație pe care să o facă publică. El a mărturisit în repetate rânduri că își dorește să se concentreze mai mult pe carieră.

Cântărețul, pe numele său real Andrei Ropcea, a declarat la Antena Stars și care e motivul pentru care n-a mai avut nicio relație serioasă.

„Adevărul este că îmi place libertatea. M-am obişnuit aşa, de şapte ani. Sunt o cauză pierdută.”, a spus Randi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *