web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateJandarmii l-au prins pe bărbatul ce atingea femeile în zonele intime!

Jandarmii l-au prins pe bărbatul ce atingea femeile în zonele intime!

- Advertisement -

Un bărbat care atingea femeile în zonele intime, într-o staţie de tramvai din zona Mihail Sebastian din Capitală, a fost prins joi în flagrant de jandarmi, care l-au legitimat şi l-au predat poliţiştilor, pentru cercetări, transmite News.ro.

„În această dimineaţă, într-o staţie de tramvai din zona Mihail Sebastian, jandarmii s-au confruntat cu o situaţie de mare impact asupra siguranţei publice: un bărbat atingea femeile în zonele intime şi încerca sa dispară urcând în mijloacele de transport. Urmărit pentru a fi surprins în flagrant, bărbatul a avut acelaşi comportament şi în tramvai, motiv pentru care a fost reţinut de jandarmi şi legitimat”, a anunţat, joi, Jandarmeria Bucureşti.

Potrivit sursei citate, în timpul procedurii, s-a prezentat un angajat al Societăţii de Transport Bucureşti care a confirmat că bărbatul a mai fost surprins având acelaşi comportament faţă de femei.

Au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală, iar bărbatul a fost predat poliţiştilor, în vederea continuării cercetărilor.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments