IUBITA LUI FLORIN TANASE, PITEȘTEANCA MEDEEA, ARATĂ SENZATIONAL!

Florin Tănase, căpitanul de la FCSB, are motive întemeiate să fie bucuros. A scăpat de COVID-19, a înscris de două ori în victoria cu Dinamo, mai mult decât atât, are o iubită trăsnet.

Și care e topită după el, cel puțin asta se poate deduce din fotografiile pe care le-a postat alături de jumătatea ei, Florin. Cancan vă prezintă o galerie foto cu Medeea Turcescu, iubita fotbalistului care s-a ridicat la Viitorul, a trecut la FCSB, iar acum este și la echipa național.

Iubita lui Florin Tănase, căpitanul de la FCSB, arată trăsnet

Iubita lui Florin Tănase și-a deschis linie vestimentară. Medeea, în vârstă de 24 de ani, vinde haine pe internet, iar afacerea sa a fost promovată pe Instagram și de Irina Deaconescu, iubita vloggeriță a lui Cristi Manea, fotbalist la CFR Cluj și fost coleg cu Tănase la FCSB.

Intitulată Medeea Clothing, lina vestimentară a iubitei lui Florin Tănase cuprinde, momentan, rochii și sacouri. Totodată, Medeea Turcescu nu a apelat la modele pentru a-și promova hainele, ci s-a lăsat pozată chiar ea purtându-le, scrie prosport.ro.

De altfel, iubita lui Florin Tănase este foarte cunoscută în lumea modei, unde a participat la mai multe concursuri de miss. Mai mult, Medeea a lucrat cu designerul de modă Cătălin Botezatu, iar acum se ocupă de make-up.

Cei doi au un cățeluș, celebru pe retelele de socializare!

Tot mai multe vedete din lumea fotbalului fac pagini de socializare animalelor de companie. Printre aceștia și Florin Tanase cu Medeea, cei doi făcând o pagina cățelușului lor. Tinerii posteaza frecvent poze cu animalutul din diferite ipostaze, alături de ei, și îl iau cu ei peste tot! De la poze la terase, pana la poze in mașina, cățelușul e prezent peste tot. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *