web analytics
duminică, aprilie 14, 2024
Imagine 3
AcasăActualitateIon Mînzînă, unul dintre românii prinși în infernul din Israel!

Ion Mînzînă, unul dintre românii prinși în infernul din Israel!

Preşedintele PSD Argeş, Ion Mînzînă, este unul dintre românii din Israel, iar Biroul Permanent Naţional al PSD a amânat luarea unei decizii cu privire la filiala Mioveni a partidului. ”Este normal să aşteptăm să vină acasă”, a afirmat Marcel Ciolacu. Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, sâmbătă, după şedinţa BPN, că unul dintre cei 790 de români care se află în prezent în Israel este şi Ion Mînzînă, preşedintele PSD Argeş.

Din acest motiv, în şedinţa BPN nu s-a discutat, aşa cum ar fi trebuit, situaţia filialei de la Mioveni a partidului.

”Este normal să aşteptăm să vină acasă pentru că este o organizaţie în cadrul organizaţiei judeţene Argeş şi nu pot lua o decizie în lipsă”, a declarat Marcel Ciolacu. Întrebat cum a văzut mesajul de susţinere transmis de PSD Mioveni pentru primarul Ion Georgescu, arestat pentru fapte de corupţie, Ciolacu a afirmat: ”Un moment de emoţie şi am văzut cu toţii că au depăşit şi dânşii acest moment, după decizia magistraţilor arestare pe 30 de zile”.

Prefectul judeţului Argeş a dispus vineri suspendarea lui Ion Georgescu, arestat pentru gtrafic de influenţă, din funcţia de primar al oraşului Mioveni.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments