web analytics

Gina Pistol, declarație de dragoste emoționantă pentru Smiley, cu câteva zile înainte de nuntă!

Gina Pistol a împărtășit cu toată lumea ce sentimente îi poartă partenerului ei de viață, Smiley.

Această declarație de dragoste nu este una singulară din partea celor doi, aceștia arătând mereu că sunt împreună și că se sprijină unul pe celălalt în fiecare moment important. De-a lungul timpului, cei doi s-au afișat mereu împreună, la evenimente publice sau în mediul online, fapt ce a stârnit mereu interesul fanilor lor.

Nu este de mirare că urmăritorii cuplului au fost încântați de declarația de dragoste postată de Gina Pistol și i-au transmis mesaje de susținere și apreciere. Această relație frumoasă dintre cei doi a adus mereu zâmbete pe fețele admiratorilor lor și, cu siguranță, va continua să o facă și după căsătoria lor.

În concluzie, Gina Pistol a reușit să transmită într-un mod sincer și frumos ce înseamnă pentru ea partenerul său de viață, Smiley. Această declarație de dragoste a dovedit încă o dată că cei doi sunt suflete pereche și că se iubesc necondiționat, fapt ce ne că putem dorim tuturor să experimentăm în viața noastră. 

Gina Pistol a demonstrat încă o dată că se simte o femeie împlinită din toate punctele de vedere, 

iar partenerul său de viață îi îndeplinește toate nevoie de care are nevoie pentru a se simți fericită. Din acest motiv, nu ezită să nu îi amintească cât de mult înseamnă pentru ea.

„El nu este doar bărbatul meu, el este casa mea, odihna mea, inima mea și locul meu sigur.”, a postat Gina Pistol în mediul online.

Smiley „a dat din casă” despre meniul de la nuntă

În această perioadă, Gina Pistol și Smiley și-au împărțit sarcinile în vederea organizării marelui eveniment, pentru a se asigura că nu le scăpa nimic. În cadrul unui interviu recent, artistul a recunoscut că din meniu nu vor lipsi tradiționalele sarmale.

„Sunt cam împrăștiat. Sunt cu toate organizările acum. Eu nu fac numai asta. Mă ocup și de pregătirile de nuntă, mâine e finala emisiunii, între timp scot și piesă, am release-uri internaționale.

27 mai (data nunții – n.r.). Dar nu întârzii la nuntă. O să avem sarmale la nuntă, normal. Cum să nu?”,     a spus Smiley în cadrul unei emisiuni TV la care a fost invitat recent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *