Gina Pistol, acuzată că a abuzat de operaţiile estetice. Iubita lui Smiley i-a pus la punct pe fani: „Să încetaţi”

Gina Pistol s-a ales cu câteva kilograme în plus în cele nouă luni de sarcină. După ce au văzut imagini în care apare cu faţa uşor umflată, fanii nu au ezitat să o acuze pe blondină că şi-a injectat buzele şi pomeţii.

Sinceră, Gina Pistol a mărturisit reţine apa în timpul sarcinii. Retenţia de apă e cauza pentru care, spune ea, este mai umflată la faţă şi la nivelul mâinilor.

„Nu, nu mi-am înjectat nimic în obraji și în buze, pur și simplu rețin apă. Dacă beau doi, trei litri, rețin șase. Uitați și mâinile cum îmi sunt, și picioarele la fel.

Asta ca să încetați cu mesajele să nu îmi mai injectez în buze și în obraji. Pur și simplu rețin apă, așa se întâmplă în sarcină, mai ales pe ultima sută de metri, a spus Gina Pistol.

Gina Pistol este însărcinată în aproape nouă luni şi urmează să nască la începutul lunii martie.

Smiley, cucerit de iubita lui, Gina Pistol: „Mă echilibrează foarte tare. Nu pune niciun fel de presiune”

Smiley este în culmea fericirii pentru că Gina Pistol, iubita sa, îl va cărui curând o fetiţă.

„E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare. Nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină. De multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv. Dar mă ajută pur și simplu pentru că nu pune presiune. Nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile sau orele petrecute la studio. Are foarte multe calități ca femeie și ca om”, a spus Smiley despre iubita sa.

„M-am îndrăgostit de Gina treptat, nu a fost o dragoste la prima vedere. Ne simpatizam de la distanță. Niciodată nu m-am gândit pentru că ori eram eu într-o relație, ori ea, ori amândoi. Treptat a venit totul, natural”, a mai adăugat Smiley.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *