Gigi Becali știe când și unde să vorbească! Latifundiarul din Pipera are putere de convingere chiar și atunci când dă ochi în ochi cu polițiștii!

Din două vorbe, te-a convins! Gigi Becali știe cum stă treaba cu legea, dar și când și unde să intervină. Așa s-a întâmplat și în urmă cu doar câteva zile, atunci când latifundiarul din Pipera a dat ochi în ochi cu polițiștii.

Păi dacă nici Gigi Becali nu reușește să fie cel mai bun la vorbe, pai atunci cine!? Ei bine, chiar dacă e mereu atent la tot ce face și încearcă să fie corect de fiecare dată, se mai întâmplă că până și el să greșească.

Ghinionul său a fost că în urmă cu doar câteva zile a fost și oprit de polițiști, cel mai probabil pentru o neregulă în trafic, iar paparazzi au surprins tot, însă dacă ați fi crezut că a el plecat acasă amendat, cu siguranță acest lucru nu s-a întâmplat.

Gigi Becali, știe când trebuie să vorbească! Latifundiarul are putere de convingere, chiar și cu polițiștii

Latifundiarul din Pipera știe foarte bine când și unde să intervină, așa că atunci când organul de poliție s-a îndreptat către el, Gigi Becali nu a mai stat deloc pe gânduri și a început seria argumentelor. 

Timp de 15 minute, milionarul nu s-a oprit din vorbă, a gesticulat, și a încercat să-l facă pe polițist să-l ierte pentru cele întâmplate. Bineînțeles, lucrurile nu au fost deloc tensionate între cei doi, iar aceștia au avut o discuție calmă, și chiar la un moment dat Gigi Becali chiar a și zâmbit către polițist.

După ce i-a explicat acestuia motivul pentru care a fost oprit, Gigi Becali a fost lăsat să plece fără a primi nicio amendă. De data aceasta latifundiarul a fost iertat, însă știm cu toții că ulciorul nu merge de multe ori la apă, astfel că data viitoare milionarul ar trebui să fie mult mai atent la ce face în trafic, asta pentru a nu se pune rău cu legea. 

Nu e prima dată când uită de regulile de circulație

Dacă mereu e aproape de cei mai puțin favorizați de viață, atunci când vine vorba de regulile de circulație Gigi Becali uită complet de ele, iar dacă de data aceasta nu știm ce s-a întâmplat și de ce a fost oprit milionarul, paparazzii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene, l-au surprins pe acesta încâlcând legea. 

Nu o dată, nu de două ori, ci de multe ori Gigi Becali a fost observat cum trece peste orice regulă doar pentru a ajunge cât mai repede acasă.

La un moment dat latifundiarul a uitat să mai dea prioritate unui om care trecea stradă, iar altădată a trecut peste marcaj, ca să ajungă cât mai repede la vila imensă din Pipera. Pentru a putea să-i fie iertat gestul, imediat el le-a oferit câțiva bănuți unor oameni de pe stradă, iar gestul său cu siguranță e unul de admirat. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *