George Burcea, declarație emoționantă despre fosta soție

Actorul George Burcea a făcut declarații despre cântăreața Andreea Bălan, cea care i-a fost soție și împreună cu care are două fetițe, Ella și Clara. George Burcea a vorbit în termeni foarte frumoși despre fosta sa parteneră de viață, Andreea Bălan.

”Andreei îi mulțumesc pentru fetițe și pentru multele momente care m-au dezvoltat ca om. În rest, vedem noi… le descurcăm pe toate atâta timp cât există o minimă înțelegere, cât renunțăm la orgolii, victimizare și mai ales la minciuni în presă…”, a declarat actorul într-un interviu pentru click.ro.

”Ahhhh, nici nu vreau să mă gândesc la acest aspect. Am fost zilnic aproape de ele, iar faptul că acum nu mă vor vedea atâta timp, mă doare pentru dorul și durerea lor. Sunt mici și ele nu înțeleg că oamenii mari au treabă… pentru ele viața este o joacă și e minunat acest lucru, doar că e nevoie să faci și sacrificii. Simt că eu sunt Dumnezeul lor, iar ele sunt două din cele 4 camere din inima mea”, a mai spus George Burcea.Actorul a mărturisit și că îi este greu să stea departe de cele două fetițe ale sale și ale Andreei Bălan, Ella și Clara, pe durata participării la show-ul ”Ferma”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *