web analytics

Fina Mariei Constantin din Pitești, bombă sexy pe rețelele de socializare!

Nu greșim cu nimic atunci când spunem că piteșteanca Denisa Dinică este una dintre cele mai apreciate fotomodele din Argeș. Aceasta a demonstrat frecvent prin exemplul său personal că atât timp cât eşti serioasă, perseverentă şi ambiţioasă îţi poţi construi o carieră de succes. Tânăra s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Cătălin Stan, un tânăr din Curtea de Argeș. Cununia civilă a avut loc la Budeasa, cu o priveliște superbă și momente de neuitat. Denisa a postat mai multe poze pe rețelele de socializare de la cel mai important eveniment din viata sa. Nasi au fost cunoscuta interpretă de muzică populară, Maria Constantin și Robert Stoica, viitorul soț al acesteia. 

Acum cei doi se află în vacanță, iar Denisa nu a uitat de fanii din mediul online, încadrându-i efectiv cu poze care-ți taie respiratia de pe malul mării. Are un trup perfect și e frumoasă de pică, însă, din păcate pentru admiratori, Denisa și-a găsit sufletul pereche, iar cei doi par mai fericiți ca niciodată. Denisa posteaza in permanenta poze pe retelele de socializare care aduna mii de likeuri. 

Maria Constantin, nuntă cu ștaif. Cum a arătat în ziua cea mare, dar și ce părere au invitații despre marele eveniment: „A fost o nuntă atipică”

În urmă cu aproape o luna, îndrăgita cântăreață de muzică populară și afaceristul Robert Stoica alegeau să se cunune civil și religios în prezența celor dragi. Așa că, la scurt timp, cei doi au și organizat o petrecere de cinci stele, la localul pe care Gabi Bădălău îl deține în Bolintin Vale.

Aproape 300 de invitați au fost prezenți, toți îmbrăcați în alb, au petrecut până în zorii zilei pe muzica artiștilor favoriți. Cei care au întreținut atmosfera au fost: Marian Medregoniu, Emilia Ghinescu, Ionuț Dolănescu, Marcela Fota, Adrian Minune, Luis Gabriel, Tobele României, Dan Bursuc, iar maeștri de ceremonie au fost nimeni alții decât Cătălin Cazacu și Andrei Ștefănescu.

„A fost totul la superlativ! A fost o nuntă atipică, un party high class. Foarte multe celebrități într-un decor super! Mâncare de calitate și muzică pentru toate gusturile. A început evenimentul la 6:30 cu un cvartet, a urmat muzica tradițională românească, muzica internațională și, spre dimineață, manele. Totul a fost foarte bine gândit și organizat. Mirii au fost superbi și fericiți pentru că au avut alături de ei toți prietenii dragi și familiile.

Din câte știu, încă nu s-au decis pentru luna de miere, pentru că Maria are multe evenimente în perioada aceasta pe care trebuie să le onoreze. Posibil mai spre iarnă vor pleca undeva, la cald”, a declarat, Florin Burescu, pentru Click!, care a fost și unul dintre invitații de la nunta cu ștaif.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *