web analytics

Fiicele proprietarului Bijuteriei Teilor – și frumoase și inteligente! Cele două au fost de curând într-o minivacanță în Paris

Florin Enache, proprietarul Bijuteriei Teilor, are cu ce sa se mandrească! Pe lângă succesul profesional răsunător, acest are si o viața personală foarte frumoasă. E tată de patru fete: două mari și două mici, gemene. Cele mari au deja 19 ani și sunt superbe amândouă. Nu doresc sa preia afacerea familiei pentru ca au alte planuri, Maria își dorește sa aibă un hotel iar Andreea vrea sa devină chef și asta se și vede, Maria postând mereu pe retelele de socializare imagini cu preparatele delicioase pe care le pregătește. Maria și Andreea studiază amandoua peste hotare, in Anglia și par sa aibă o relatie foarte apropiată, acestea postând des poze împreuna. Andreea și-a îndeplinit un vis în această vară și a urmat cursurile Universității Oxford, una dintre cele mai apreciate universității din lume. În vizită a fost și sora geamănă a acesteia, cele două având o relatie foarte apropiată. Acum cele doua au petrecut câteva zile de vis in Paris. Ce este de admirat este faptul ca întotdeauna cele doua reușesc sa petreacă timpul impreuna și sa meargă in vacante împreuna, surorile având o relatie specială. 

In urma cu câțiva ani, la doar 15 ani, Andreea, cealaltă sora la fel de frumoasa, deja știa ce își dorește sa devină. Andreea Enache, fiica celui care a înființat brandul Teilor, Florin Enache, își dorește să devină bucătar chef, iar primul pas către celebritate l-a făcut prin participarea sa la show-ul de cooking difuzat de Antena 1, „Chefi la cuțite”.

Pentru calificare, deși emoțiile erau vizibile, piteștenca s-a descurcat de minune și le-a preparat celor trei chefi, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, un desert: o ruladă de bezea cu zmeură și fistic, care arăta fabulos. A preferat să pregătească ceva dulce, pentru că, așa cum a declarat, asta îi place cel mai mult să pregătească în bucătărie, dar și pentru că îi permite să își pună în valoare o altă pasiune a sa, designul. A deprins tainele gătitului de la bunicile sale, iar în platoul de filmare a fost încurajată de părinți, dar și de sora sa geamănă, Maria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *