FAMILIA VISOIU – IN GRECIA CU ELICOPTERUL PILOTAT CHIAR DE VALENTIN VISOIU!

Pe Vali Visoiu îl cunoaște toată lumea de mult timp, insa in ultima perioada este din ce in ce mai cunoscuta tanara lui sotie. Andreea Visoiu, căci despre ea vorbim, are un trup perfect, pozeaza incendiar pe retelele de socializare și călătorește in toată lumea. Vara aceasta a bifat încă o data mai multe destinații superbe și a vizitat Grecia de câteva ori bune. Acum familia Visoiu a ales din nou Grecia ca destinație de Weekend, de data aceasta cu elicopterul.  Și cu așa trup și așa destinații, era și păcat sa nu apara și pozele pe retelele de socializare, poze apreciate de multă lume! Tanara face senzatie cu pozele din ce in ce mai sexi pe care le posteaza și cu trupul perfect lucrat. Se pare ca orele petrecuta in sala de Fitness își spun cuvântul! Andreea nu uita, insa, sa își arate iubirea fata de familie, majoritatea postărilor fiind alături de familie. 

Soția omului de afaceri Vali Vișoiu, o apariție spectaculoasă întotdeauna!

Imbracată după ultima moda, postări pline de sti, dând dovadă de mult bun gust, în rochiţe şi pantofi de la cei mai mari designeri ai lumii si locaţii spectaculoase. Asa arată viaţa ei! E greu să ţi pasul cu Andreea Visoiu… aproape imposibil! Este frumoasă, împlinită din toate punctele de vedere, pasionată debucătărie, cu o familie numeroasă şi mereu în pas cu moda.

Îşi trăieşte viaţa din plin, numai în ultima perioadă bifând o serie de locaţii spectaculoase precum Los Angeles, Sicilia,Turcia, Mykonos, Londra, Portugalia sau Monaco. Var aceasta și-a petrecut-o aproape toată in Grecia și nu a uitat sa împărtășească și cu prietenii de pe reţelel de socializare peisajele minunate pe care le-a întâlnit acolo, dar și poze cu copiii familiei, Andreea demonstrând întotdeauna că este o mama devotată, paginile acesteia fiind pline de poze alături de cei mici. Și cu Robert, băiatul cel mare al lui Vali Vișoiu, Andreea are o relație specială, cei doi susținându-se reciproc la orice eveniment important din viața fiecăruia. Andreea Vişoiu, căci despre ea vorbim, este un cunoscut personaj în lumea bună a Argeşului şi nu numai. Cu o activitate socială slabă în publicul piteştean, Andreea se face remarcată adesea în Capitală. Aceasta se învârte în lumea bună a showbiz-ului având în anturaj nume foarte cunoscute, cum ar fi Maria Marinescu, fosta noră a lui Ion Ţiriac ori Valentina Pelinel, o bună prietenă a acesteia. La fiecare apariţie reuşeşte să îşi facă simţită prezenţa prin ţinutele impecabile pe care le adoptă, fiind recunoscută ca fiind un fashion icon printre personajele de Capitală. Pe lângă frumuseţe, naturaleţe, fineţe şi calităţile unei femei adevărate, Andreea este şi o bună bucătăreasă, fiind adepta preparatelor exotice şi sănătoase si posteaza deseori poze si filmuleţe cu bunătăţile pe care le pregateşte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *