EXCLUSIV Ce a pățit fiul lui Emi Pian când a ajuns la poliție: „Efectiv a căzut din picioare”

În urmă cu ceva timp, fiul lui Emi Pian a căzut din picioare la Poliție. Acesta a sosit la secție pentru a da explicații, iar motivul stării de rău pare acela că nu a mai dormit de cinci zile și nu a mâncat mai deloc.

Gabriel Duduianu, fiul lui Emi Pian, a căzut din picioare la audieri

Descinderi în forță astăzi de dimineață în casa familiei Duduianu. Zeci de poliștiști au căutat în toată casa armele implicate în scandalul de marțea trecută, atunci când liderul clanului Duduianu, Emi Pian, a fost ucis de un tânăr, membru al clanului Rinu, Richard Emanuel Gheorghe.

După descindere, Grațian și Ciprian Pian, frații mai mici ai interlopului ucis, au fost luați pe sus de mascați și duși la audieri, cei doi luând parte la altercație în momentul cu pricina. De asemenea, în urmă cu câteva zeci de minute, la poliție a ajuns și Gabriel Duduianu, fiul lui Emi Pian.

Tânărului i s-a făcut rău când le-a povestit polițiștilor cum a murit tatăl său

Tânărul de 22 de ani a fost și el prezent în noaptea fatidică în apartamentul din Giulești, însă nu a fost absolut deloc implicat în accident. Băiatul a fost, însă, martor în momentul în care tatăui său i-a fost secționată artera femurală de la piciorul drept. Ba mai mult, el este și cel care și-a ținut tatăl în brațe până la spital.

Gabriel Duduianu a fost nevoit să povestească astăzi, în fața anchetatorilor, ce a văzut, însă, rememorarea acelei tragedii a fost prea mult pentru tânăr. Conform informațiilor obținute de impact.ro, lui Gabriel, alias Aly Pian, i s-a făcut rău în secția de poliție, însă nu a fost nevoie de intervenția medicilor:

“A căzut, pur și simplu. A fost dat cu apă pe față și și-a revenit. A spus că nu a dormit deloc de când a murit tatăl său și că nu a mâncat aproape nimic în ultimele zile. Este clar afectat de tot ceea ce a trăit în acea noapte. Este un copil care și-a văzut tatăl măcelărit sub proprii lui ochi, fără să poată face nimic. Priveghiul a fost unul cu multă jale, care l-a consumat enorm. Nu mai are vlagă nici să vorbească. Este și foarte speriat de faptul că unchii lui sunt la poliție și riscă să fie arestați. Întreabă mereu de ei”, au dezvăluit mai multe surse.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *