web analytics

E SCANDAL ÎN LUMEA MANELIȘTILOR! DANI MOCANU ȘI TZANCĂ URAGANU, REACȚIONEAZĂ DUPĂ REPLICILE ACIDE ALE LUI FLORIN SALAM. „VĂ PRIND LA EVENIMENTE…”

Cele mai grele nume din lumea maneliștilor s-au angrenat într-un scandal de zile mari. Startul a fost dat de replicile acide ale lui Florin Salam, iar Dani Mocanu și Tzancă Uraganul au reacționat imediat.

Recent, Florin Salam a avut câteva cuvinte de spus despre colegii de breaslă care ies în evidență doar prin „averea” pe care o au, postându-se numai cu teancuri de bani și lucruri scumpe. „Regele” manelelor, Florin Salam a vorbit despre ”lăutarii care se postează cu bani”, despre care a spus că nu au bun simț și nici talent, fără să dea vreun nume. Declarațiile acestuia au ajunși și la colegii de breaslă care s-a simțit atacați.

Primul care a reacționat după replicile acide ale lui Florin Salam a fost Dani Mocanu. În cadrul unui live acesta a reacționat și tot fără să dea nume a făcut numeroase amenințări.

„Un mic anunț din partea mea pentru lăutarii care se referă la mine. Deci nu pentru oamenii din afară, ci pentru lăutarii care se referă la mine. Bă, dacă vă referiți la mine să-mi bag… în c… voștri. Vă prind la evenimente, indiferent cu cine o să fiți voi și indiferent cu cine mergeți pe drum și vă dau rușine și înjoseală de față cu toată lumea: cu mireasă, cu nași, cu ginerică, cu cine vreți voi… Și cu lumea de pe lângă voi care vă protejează, cum ar fi. Băi, hai să vă spun ceva, pe mine nu m-a protejat nimeni niciodată pentru că eu sunt șmecher. Dacă o căutați cu mine, să moară f… mea, dacă nu vă bat, să-mi bag… Ăștia care vă referiți la mine… Dacă nu vă referiți la mine, să vă dea Dumnezeu sănătate, vă pup”, a spus Dani Mocanu, făcând referire la spusele lui Florin Salam

Tzancă Uraganu a reacționat și el

Se pare că pe lângă Dani Mocanu și Tzancă Uraganu s-a simțit vizat de Florin Salam. Manelistul a reacționat și el, aliniindu-se cu Dani Mocanu. Acesta a distribuit live-ul colegului său și i-a dat dreptate în tot ce a spus.

„Bravo Dani Mocanu… ai zis bine… la ăștia care se referă la tine și nu au loc de pătrățica lor. Așa vorbesc și de mine și una peste alta e loc pentru toată lumea… Felicitările mele, Dani Mocanu”, a scris Tzancă Uraganu.

Florin Salam a ieșit la atac

Întreg scandalul a plecat de la declarațiile pe care Florin Salam le-a făcut în urmă cu o zi. Deși manelistul nu a dat niciun nume, mulți s-au simțit vizați imediat.

„Vă salută al vostru șef la lăutari. Nu la șmecheri, nu la ăștia care ne-au crescut copiii, nu… Sunt prea simțit să vorbesc de cineva… Dar la ăștia de vă postați bani, vă dați voi așa, am și eu o vorbă pentru voi să vă intre bine în cap. M-am jurat pe voi, care v-am crescut…mi-e milă de voi… mă jur cu foc.

Vă arăt 50 de lei… Dacă faceți în 50 de vieți cu copiii voștri și cu nepoții voștri cât fac eu în 3 zile… Vă pup!… Stați cuminți cu banii ăia, că nu aveți nici talent, falsați. Dacă nu vă spun eu, cine să vă spună? Vă pup! Vă și bat când vreți voi. Sper că măcar copiii voștri să nu fie nesimțiți ca voi”, a spus Florin Salam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *