web analytics

Durere pentru familia lui Andrei! Acesta a murit la doar 19 ani!

Un An de Durere: Tânăr MORT în Groaznicul Accident din Dobrești”

S-a împlinit un an de zile de la tragedia care a zguduit comunitatea din Dobrești, lăsând în urmă durere și amintirea unui tânăr nevinovat, Andrei C., în vârstă de doar 19 ani, din Proboieni. Într-o noapte teribilă, un accident grav a avut loc, iar viața tânărului s-a stins în urma unui impact violent.

În urma verificărilor preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un bărbat de 28 de ani, din Dobrești, care conducea un autoturism pe DJ 702, pe raza localității Dobrești, având direcția de deplasare spre Topoloveni, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp, după care a fost proiectat într-un copac, răsturnându-se în șanțul din dreapta sensului său de deplasare.

În urma accidentului a rezultat decesul pasagerului dreapta față, tânăr de 19 ani, din Priboieni, precum și rănirea conducătorului autoturismului, care a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *