Dubaiul – destinatia preferata a politicienilor argeseni!

Dubai este fără doar și poate una dintre cele mai bune destinaţii de vacanţă. Mai ales în perioada asta, în care iarna e în toi, iar restricţiile sunt nelipsite.

Aşa au gândit şi zecile de mii de turişti care au călătorit acolo în ultimele luni, după ce Dubaiul s-a redeschis complet. Printre ei se numără și foarte mulți romani, Dubaiul fiind o destinație de vis, relativ aproape și cu multe puncte de atracție.

Virgil Baciu și primarul Cristian Gentea – vacante de vis in Dubai!

Anul 2020 a fost unul plin de provocări pentru omul politic Virgil Baciu. Din varii motive, acesta nu a reuşit să câştige şefia Consiliului Judeţean Argeş, dar nu a reuşit să ajungă nici în Parlamentul României. În schimb, crezând puternic în noua generaţie, acesta a făcut un pas în spate la Primăria Corbi, acolo unde a candidat şi a şi câştigat fiica acestuia, Anca. După un an cu bune şi cu rele, Virgil Baciu a plecat într-o vacanţă de vis, alături de familie. Acesta a plecat în Dubai, acolo unde are parte de multe momente minunate şi de o refacere care cu siguranţă era mai mult decât necesară. 

Și primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a ales sa își petreacă trecerea dintre ani tot in Dubai, alături de familie și prieteni. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *