web analytics

Doliu! Raul, un tânăr de 22 de ani s-a stins din viață!

Tânărul Raul, cel pentru care s-a mobilizat comunitatea sătmăreană într-o acțiune de donare de sânge a pierdut lupta pentru viață. Zeci de zile a stat pe patul de spital, în urma unui accident rutier, dar din păcate, în urma unor complicații, Raul a plecat la cele veșnice. Anunțul a fost făcut chiar de către familia îndoliată.

Zi tristă pentru familia lui Raul. Tânărul pentru care s-a făcut apel la donatori de sânge și care a mobilizat o comunitate a pierdut lupta pentru viață după zeci de zile petrecute pe patul de spital în urma unui accident rutier. Anunțul că tânărul sătmărean a trecut la cele veșnice a fost făcut chiar de către familia îndoliată.

„Cu o tristeţe deplină anunţăm ca familie, ca POP Raul Catalin, cel mai iubit frate si cel mai iubit copil scump a trecut in vesnicie la Dumnezeu Tatăl azi. 70 de zile grele, de suferinta trupeasca. De cel putin 7 ori trecut in mod miraculos pe langa moarte. Dumnezeu a randuit in mod minunat ca ultimele 30 de zile ale sale sa le petrecem impreuna cu el chiar in spital. Am avut har şi am petrecut multe ore frumoase impreuna, momente de rugaciune, de vorba de Duh şi de pace. Raul a găsit azi mantuirea, liniştea şi pacea deplină in Tatăl Dumnezeu. Acelaşi scump, iubitor şi zâmbitor Raulică va rămâne pe viatain inima şi în mintea noastră!!!”, se arată în anunțul făcut de familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *