web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateDoliu! O cunoscută vedetă s-a stins din viață la 35 de ani!

Doliu! O cunoscută vedetă s-a stins din viață la 35 de ani!

- Advertisement -

O cunoscuta vedetă TV a murit la doar 35 de ani. Maddy Anholt abia devenise mamă când a primit cruntul diagnostic, însă fericirea i-a fost de scurtă durată. La scurt timp după ce şi-a ţinut fiica în braţe, vedeta TV a aflat că are o formă rară de cancer la creier. După aproape un an, pe 13 septembrie, însă, vedeta TV a pierdut lupta cu boala.

Anholt, care fusese diagnosticată cu boala imediat după ce a născut, a jucat în mai multe sitcom-uri BBC, ITV și Channel 4 și a fost un invitat obișnuit al emisiunii This Morning. A fost ambasador pentru Women’s Aid și a scris două cărți despre violența domestică și relațiile toxice. Ea a jucat şi în spectacole precum „Emily Atack Show”, “Sunny D”, „Jerk și Mariah: The Diva”, scrie The Sun.

„Cu profundă durere anunțăm moartea lui Maddy Anholt, iubita noastră fiică, soră geamănă, prietenă, soție și mamă, care a părăsit această lume miercuri, 13 septembrie, la vârsta de 35 de ani. S-ar putea să știți că, la scurt timp după nașterea incredibilei sale fiice, Opal, anul trecut, Maddy a fost diagnosticată cu o formă rară și agresivă de cancer la creier.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments