web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateDoliu! A murit un renumit cântăreț de muzică populară!

Doliu! A murit un renumit cântăreț de muzică populară!

- Advertisement -

Gică Giurcă, cântărețul în vârstă de 41 de ani, care s-a spânzurat, vineri, a murit pe patul de spital. Doar apararatele îl mai țineau în viață.

Gică Giurcă, interpretul în vârstă de 41 de ani, din Gorj, s-a stins pe patul de spital, duminică seara, în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu. În decursul zilei de vineri, 17 noiembrie,  a fost găsit spânzurat de creanga unui copac. Medicii nu i-au mai dat nicio șansă de revenire, acesta fiind adus la UPU doar cu puls. Cântărețul a fost resuscitat zeci de minute, atât în locul în care a fost găsit, cât și la UPU.

Șansele sale de supraviețuire au fost mici, fiind ținut în viață doar de aparate. Deși familia a refuzat să fie deconectat de la aparate, Gică Giurcă a murit după două zile și jumătate. Mesajele de condoleanțe au împânzit rețelele sociale, bărbatul fiind un artist apreciat în rândul lăutarilor din Gorj. Acesta avea o relație ruptă de concubinaj, din care au rezultat două fiice. Fosta concubină spune că l-a iertat pe tatăl fiicelor sale, în aceste clipe grele.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments