web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateDOLIU! A murit o actriță renumită!

DOLIU! A murit o actriță renumită!

- Advertisement -

O cunoscută actriță s-a stins din viață la vârsta de 75 de ani. Potrivit informațiilor apărute în presă, familia i-a fost alături în ultimele clipe, iar fiul ei a transmis că s-a temut mereu de acest moment.

Este vorba despre actrița americană Linda Haynes, cunoscută pentru rolurile din „Rolling Thunder” și „Brubaker”. Potrivit informații din necrolog, aceasta a murit „în pace, cu familia alături” pe 17 iulie, în orașul Summerville din Carolina de Sud.

Familia actriței nu a oferit informații despre cauza morții, însă fiul ei a transmis că s-a temut mereu de acest moment, conform The Hollywood Reporter.

„Fiind unicul ei copil, m-am temut toată viața mea de acest moment. Îmi găsesc liniștea știind că mama mea s-a stins în pace și a avut cea mai frumoasă viață în ultimii ani împreună cu nepoții ei și cu mine. O să ne fie enorm de dor de ea”, a scris fiul ei Greg Sylvander, într-un mesaj publicat vineri pe Facebook.

Născută pe 4 noiembrie 1947, în Miami, Florida, Linda Haynes și-a făcut debutul în actorie ca Dr. Anne Barton în filmul „Latitude Zero” din 1969. Dar cele mai notabile roluri ale ei au fost Linda Forchet în thrillerul psihologic „Rolling Thunder” din 1977, alături de William Devane și Tommy Lee Jones, precum și Carol în „Brubaker” din 1980, care i-a avut în distribuție și pe Robert Redford și Morgan Freeman.

În perioada petrecută în industrie, regretata actriță a jucat și în „Human Experiments”, „The Drowning Pool”, „The Nickel Ride” și „Coffy”, dar și în seriale TV, printre care se află și „This Is the Life”, „My Three Sons” și „Room 222”.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments