web analytics

DOI FERMIERI DIN ARGEŞ ŞI-AU TRANSFORMAT CUVA EXCAVATORULUI ÎNTR-UN JACUZZI! IMAGINILE AU DEVENIT VIRALE PE INTERNET

În această perioadă, temperaturile ridicate din termometre ne dau mari bătăi de cap. Oamenii încearcă prin diferite metode să scape de cădură. Doi fermieri din judeţul Argeş au găsit o modalitate unică de a se răcori. Bărbaţii au împărtăşit „invenţia” lor în mediul online, iar imaginile au devenit virale.

Românii sunt mereu inventivi, mai ales atunci când au de rezolvat o problemă. Doi fermieri cu o imaginaţie bogată au găsit o modalitate neaşteptată de a scăpa de căldură. Bărbații au improvizat o piscină în cuva unui excavator.

Potrivit Ziarul Argeșul, barbatii au pus utilajul agricol în curte, s-au asigurat că este fixată cuva, iar apoi au umplut-o cu apă.  Mai mult, aceştia şi-au dorit un decor asemănător plajelor de fiţe, iar „tacâmul” nu ar fi fost complet fără gustări şi băutură.

Fermierii s-au răcorit, dar au vrut să împărtăşească bucuria lor şi cu alţi prieteni, astfel s-au filmat şi au urcat imaginile în mediul online.

 „Recolta de anul acesta este una bogată şi suntem foarte mulţumiţi de producţie”, au afirmat tinerii, în timp ce serveau pepene.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *