Dezvăluiri scandaloase despre Ronaldinho! Starul brazilian își pune în pericol libertatea! Ce a putut face în arestul la domiciliu

Ronaldinho a fost arestat în Paraguay împreună cu fratele său pentru că a călătorit cu pașaport fals. După ce și-a plătit cauțiunea, starul brazilian a fost plasat în arest la domiciliu. Presa sud-americană anunță că fostul jucător al Barcei ar putea primi o vestea proastă în urma comportamentului din hotelul în care a fost reținut.

După o lună de detenție împreună cu fratele său, Ronaldinho a fost plasat în arest la domiciuliu într-un hotel de lux din capitala țării. Fostul star de la Barcelona și Milan a plătit o cauțiune de 1,6 milioane de euro, pentru a avea cele mai bune condiții posibile.

Presa din Paraguay notează că Ronaldinho a fost anunțat de judecător că va avea o comisie la finalul lunii august, în care acesta și-ar putea obține eliberarea înainte de termen. Parchetul a solicitat un proces mai scurt și suspendarea condiționată a pedepsei.

Imediat după anunț, spațiul public a fost inundat cu vești despre comportamentul discutabil al brazilianului în timpul arestului la domiciuliu.

„Dințosul” s-ar fi bucurat de un tratament privilegiat în hotelul pe care oricum l-au avut la dispoziție. Cei doi frați au fost singurii oaspeți ai hotelului, din cauza pandemiei de coronavirus.

Potrivit celor de la Hoy, Ronaldinho nu s-a plictisit deloc în arest. A fost vizitat regulat de grupuri de femei, cele mai multe dintre ele modele cunoscute. Petrecerile s-au înlănțuit și s-au întins de fiecare dată până spre dimineață.

„Au fost zile în care ajungeau cel puțin două femei! Se lăsa cu multă băutură. După aspect, cred că erau modele”, ar fi spus unii dintre martori.

Pe lângă petrecerile de pomină pigmentate cu alcool și sex, Ronaldinho ar fi avut parte și de nenumărate cadouri. Vinurile scumpe și băuturile de calitate nu au lipsit.

Ronaldinho a fost eliberat din închisoare și plasat în arest la domiciliu pe 8 aprilie. „Cele 60 de zile care au trecut au fost foarte lungi”, a spus brazilianul.

„Ne tratează foarte bine, suntem calmi, dar cele 60 de zile care au trecut au fost foarte lungi. Facem sport, avem la dispoziție o sală de forță, dar cred că este complicat să trăiești așa ceva. Asta va rămâne cu noi mereu. Oamenii care au stat în carantină își pot imagina cum este să nu poți să faci ceea ce erai obișnuit să faci”, a declarat Ronaldinho, potrivit Marca.

Mama, primul om la care s-a gândit Ronaldinho în momentul arestării

„Primul lucru va fi să îi ofer un mare sărut mamei mele, care a trăit vremuri grele, în această perioadă, începând cu pandemia de COVID-19, în casa ei. Apoi, voi absorbi tot impactul generat de această situaţie şi voi merge mai departe, cu credinţă şi putere”, a dezvăluit Ronaldinho.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *