Denisa Dumitru – petrecere de ziua ei cu Oana Roman și Adi de la Vâlcea!

Denisa Dumitru, fiica omului de afaceri Virgil Dumitru și la rândul ei o afacerista de succes, a ales sa își petreacă de curand ziua de naștere intr-o locație superba, alături de familie și prieteni. Tanara a preferat sa sărbătorească in Poiana Brașov și ca de obicei, a fost înconjurată de familie si de mulți prieteni! Oana Roman a fost și ea printre invitatii Denisei și cu toții s-au bucurat de programul artistic susținut de Adi de la Vâlcea.

Ramada, cel mai de succes hotel al Argesului, pus pe picioare de cãtre Denisa!

Este frumoasã, împlinitã din toate punctele de vedere, cu o familie minunatã și mereu în pas cu moda. Tânãra își trãieste viața din plin și muncește din greu, Hotelul Ramada fiind condus, din prima zi, de cãtre Denisa Dumitru, exponent a generației tinere de oameni de afaceri, manager, care a confirmat cã și în România și, mai ales, în provincie, se poate face turism de business la cele mai înalte cote. 

Denisa, prietenã bunã cu Elena Gheorghe și Oana Roman!

Denisa Dumitru, cãci despre ea vorbim, este un cunoscut personaj în lumea bunã a Argesului și nu numai. Cu o activitate socialã dezvoltatã, Denisa se face remarcatã adesea și în Capitalã. Aceasta se învârte în lumea bunã a showbiz-ului având în anturaj nume foarte cunoscute, cum ar fi Oana Roman sau cantareata Elena Gheorghe, cea care îi este și nasa. Fata omului de afaceri argesean este și o familistã convinsã, în majoritatea pozelor postate pe site-urile de socializare fiind înconjuratã de familie și prieteni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *