Deea Codrea vorbeşte despre viaţa sa personală. Aceasta a dezvăluit sexul copilului dorit

Argeseanca Deea Codrea este, de departe, unul dintre cei mai buni influenceri din România. Aceasta este acum concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”, iar povestea sa de viaţă a devenit tot mai cunoscută.

Deea Codrea este una dintre cele mai apreciate concurente de la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, dar şi un influencer şi un blogger extrem de apreciat, cu zeci de mii de urmăritori. Aceasta are o poveste de viaţă incredibilă, un trecut trist, dar o educaţie şi un stil care o fac să fie printre cele mai remarcabile femei din România.

Cum a ajuns Deea să iubească moda?

Deea este concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ea este extrem de apreciată atât de juraţi, cât şi de unele dintre concurente. Majoritatea ţinutelor şi le crează singură, iar pe internet este un exemplu de stil.

Deea povesteşte că s-a ataşat foarte mult de modă în momentul în care avea doar câţiva anişori. Ea povesteşte că era mică şi că iubea să probeze hainele mamei sale până când adormea de oboseală. Ce iubea cel mai mult era să le potrivească între ele, la fel cum face şi acum la emisiunea de stil. La vârsta de 12 ani, Deea Codrea a primit prima ei revistă de fashion. Pentru ea, lumea căpăta un sens complet diferit atunci. S-a dezvoltat o pasiune care nu a murit nici astăzi, după cum se observă.

Ce îşi doreşte cel mai mult Deea, de la viitor

Aceasta vorbeşte cu tărie despre cine este acum, cine a fost în trecut şi ce consideră că are de făcut. Deea susţine că se iubeşte aşa cum a devenit şi că este un om plin de visuri, de echilibrat şi de determinat. ea îşi descrie şi visul său legat de viitor.

„De visat, visez la o casa cu ferestre mari, la doua fetite cu ochii albastri si la fericirea mea, definita de lucruri marunte. Sigur ca mai visez si la premiul „Bravo Ai Stil Celebrities!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *