web analytics

Deea Codrea continua lupta la Bravo ai stil! Celebrities!

Piteșteanca Deea Codrea are parte în această perioadă de o nouă provocare, aceasta fiind concurenta în cadrul emisiunii Bravo ai stil. Blogger si influencer, si-a construit de-a lungul timpului o comunitate solida in online si care, prin informatiile publicate pe retelele sociale, influenteaza deciziile a zeci de mii de fani. Concurenta mizeaza in aceasta competitie de stil pe hotararea ferma prin care isi doreste sa-si implineasca visele.

Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru Deea, însă aceasta a învățat și foarte multe lucruri de pe urma emisiunii: „Am învățat și încă învâț să am răbdare. Înainte trebuia să fie totul planificat, totul la ora la care voiam eu, cum voiam eu, nu se putea altfel. Așă că ‘Bravo, ai stil’ mă învață să am răbdare, să iau lucrurile așa cum vin.”

Mai mult, vedeta a povestit și despre cum se înțelege cu colegele sale de platou și a dezvăluit câte ceva despre micile neînțelegeri de zi cu zi. „Cumva, (emisiunea) te învață cum să supraviețuiești, cum să reușești cu oamenii care nu sunt tocmai confortabili. Și dacă mă cert la un moment dat cu cineva, după aceea revenim la impresii mai bune.”, a dezvăluit aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *