web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateDE NECREZUT! Un bărbat s-a prezentat băut la proba practică pentru permisul...

DE NECREZUT! Un bărbat s-a prezentat băut la proba practică pentru permisul de conducere!

- Advertisement -

Un bărbat s-a prezentat băut la proba practică pentru obținerea permisului de conducere.

“Un candidat la examenul pentru permisul de conducere a venit băut la testare!

În această dimineață, unul dintre examinatorii Serviciului Permise a cerut testarea cu alcooltestul pentru un candidat. Bărbatul în vârstă de 31 de ani prezenta halenă alcoolică, iar polițistul nu l-a lăsat să urce la volan.

Candidatul a fost testat de către polițiștii Biroului Rutier Pitești și s-a confirmat faptul că a consumat băuturi alcoolice. Avea o alcoolemie de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost declarat “respins” la proba practică pentru obținerea permisului de conducere. Nu va răspunde contravențional pentru că nu a condus.
Felicit polițistul examinator pentru vigilența de care a dat dovadă!

De asemenea, țin să le atrag atenția tuturor candidaților că astfel de situații sunt de neiertat și că nu le vor fi trecute cu vederea, indiferent de scuzele invocate. Tânărul de astăzi a spus că a consumat alcool în ziua de ieri, dar este irelevant.

Condamn dur orice faptă, dar și tentativă, de a urca la volanul unui autoturism după consumul de alcool sau orice fel de substanțe interzise pentru că nu este în joc doar viața celui care face un astfel de gest, ci și a celorlalți participanți la trafic, indiferent că vorbim despre șoferi sau pietoni”, transmite Radu Perianu- Prefectul județului Argeș

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments