web analytics
duminică, aprilie 14, 2024
Imagine 3
AcasăActualitateDe ce a fost reținut Florin Salam. Mascații l-au luat direct din...

De ce a fost reținut Florin Salam. Mascații l-au luat direct din pat

Florin Salam, celebrul interpret de manele, se confruntă cu probleme legale serioase, ceea ce îi va dezamăgi pe fanii săi. Dacă v-ați pregătit să îl vedeți joi în concert, ar trebui să vă gândiți la o altă opțiune, deoarece Salam nu va fi disponibil pentru cel puțin 17 ore. Încă de dimineață, de la ora 9:00, a fost emis un ordin de reținere pe numele său de către ofițerii Biroului de Investigații Criminale.

Motivul acestei acțiuni legale este legat de acuzațiile de înșelăciune aduse împotriva lui Salam de către trei clienți. Aceștia îl acuză că ar fi primit sume mari de bani pentru a cânta la nunți în 2021 și 2023, dar că nu ar fi onorat angajamentele și nici nu ar fi returnat banii, totalizând aproximativ 18.000 de euro. Surse apropiate de anchetă dezvăluie că Salam a refuzat să ofere explicații, folosindu-se de dreptul său la tăcere.

În urma acestor acuzații, Salam a fost reținut, iar joi după-amiază este programat să fie audiat de către procurorul care coordonează cazul. Viitorul său va fi decis în funcție de rezultatul acestui interogatoriu, existând posibilitatea de a fi plasat sub control judiciar sau de a fi arestat preventiv.

Nu doar Salam este vizat în acest caz, ci și doi presupuși complici, printre care se numără chiar și managerul său. Acesta din urmă a încercat să ofere o explicație, sugerând că unul dintre concertele programate ar fi trebuit să aibă loc în timpul pandemiei, iar Salam ar fi dorit să returneze avansul primit de la familia mirilor, însă aceștia nu ar fi fost disponibili pentru a discuta despre acest lucru.

În ciuda negării acuzațiilor de către managerul său, Salam rămâne în custodia poliției în timp ce ancheta continuă. Soția artistului a fost chemată ca martor la secția de poliție, potrivit avocaților săi.

Acest incident reprezintă al doilea scandal major în care este implicat Salam în ultimele săptămâni, după un incident similar petrecut în Târgoviște, unde a fost acuzat de agresiune sexuală. În ciuda acestui fapt, Salam nu a fost urmărit penal în acea situație, fiind doar martor în dosar.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments