DANI MOCANU ȘI-A LUAT ROLEX DE 35.000 €. „UN BANAL CEAS…” +„CONTEAZĂ MAI MULT SĂ FIM SĂNĂTOȘI”

În urmă cu câteva săptămâni, CANCAN l-a surprins pe Dani Mocanu în cartierul milionarilor, acolo unde manelistul a mers ”în vizită” la reprezentanța Rolex. După ce a probat mai multe ceasuri, manelistul a ieșit cu mâna goală, dar asta pentru că se pare că aștepta ceva mai bun. Fostul cântăreț a dat o comandă specială, iar acum ceasul ales a ajuns în România.
Deși a renunțat la „cele lumești”, Dani Mocanu pare că nu a rezistat ispitei și a achiziționat un ceas Rolex în valoare de 35.000 de euro. Celebrul manelist a pus mâna pe o piesă de colecție. Ar fi vorba de un ceas unic în România.„Înarmat” cu un teanc de bani, Dani Mocanu a revenit în reprezentanța Rolex pentru a-și însuși ceasul. Deși a plătit o sumă care, pentru mulți, pare fabuloasă, Dani Mocanu nu a părut așa de impresionat. Fostul cântăreț a admirat bijuteria, însă a declarat că alte lucruri sunt cu adevărat importante pentru el.
„Mi-am dorit de ceva timp acest model însă abia acum a putut fi adus din cauza pandemiei, nu sunt genul să afișez prea multe din viața mea personală, având în vedere situația prin care întreaga omenire trece, nu consider de maxim interes faptul că mi-am achiziționat eu unceas…
Pentru mine contează mai mult ca eu și familia mea să fim sănătoși în acest moment. Cât despre mine, vă pot spune că sunt bine, mulțumesc bunului Dumnezeu. Mă simt împlinit şi fericit pe drumul care l-am ales și anume drumul către Dumnezeu”, a declarat Dani Mocanu pentru CANCAN.

Dani Mocanu, ceas de colecție

Dani Mocanu este fericitul posesor al unei bijuterii de colecție. Ceasul Rolex, în valoare de 35.000 de euro, pe care l-a achiziționat recent ar fi o piesă de colecție, unică în România. Acest ceas este unul dintre cele mai complexe modele de piață, potrivit specialiștilor.

Se pare că Rolex-ul achiziționat de Dani Mocanu este singurul model care afișează atât ziua cât și luna anului. Mai mult, ceasul funcționează doar dacă simte pulsul, iar dacă nu este purtat minim opt ore pe zi se blochează. Ceasul este din aur și este considerat „piesă de muzeu”: cu cât trece timpul, prețul ceasului ar crește.

A lăsat în urmă viața de „băiat rău”

Deși a recunoscut că a făcut multe lucruri nu tocmai ortodoxe de-a lungul timpului, Dani Mocanu vrea să lase totul în urmă și și-a închinat viața lui Dumnezeu, motiv pentru care s-a și retras din lumina reflectoarelor.Acesta susține că acum trăiește după cuvântul lui Dumnezeu și că va încerca să îi aducă pe câte mai mulți pe calea cea bună. 

„Am avut încredere în Dumnezeu și știam că EL îmi va pregăti atât mie, cât și familiei mele, un viitor frumos. Anii au trecut, iar EL, viața mea, CREATORUL UNIVERSULUI, m-a sprijinit în tot ceea ce am făcut. M-a luat de mână și m-a pus în fața tuturor. Dintr-un copil amărât, azi am ajuns milionar, dar nu orice milionar, un milionar care nu și-a lăsat familia …Un milionar care și-a ajutat fiecare membru din familie sau neam… un milionar care nu a uitat de cei amărâți… un milionar care nu a uitat de TATĂL LUI DIN CER care i-a întins o mână de ajutor, iar EL știa asta, știa sufletul meu… altfel nu intervenea!!! Te iubesc, Doamne, ești viața mea, ești Tatăl meu, te iubesc”, a declarat Dani Mocanu, în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *