Dani Mocanu, înregistrat când spărgea o mașină! Ce a vrut să ia manelistul

Dani Mocanu a fost înregistrat de camerele de supraveghere în timp ce spărgea o mașină. Celebrul manelist riscă acum chiar să ajungă după gratii. De la ce a pornit tot scandalul?

Dani Mocanu este la un pas să ajungă în fața procurorilor pentru că a spart o mașină pentru a lua un telefon. Nu unul oricare, ci care conținea o înregistrare video compromițătoare cu el. Una dintre tinerele cu care Dani Mocanu a avut o colaborare muzicală a ajuns și în patul lui, iar cei doi s-au filmat în timpul partidei amoroase. Blonda a fost, apoi, amenințată.

Apoi blonda a dezvăluit că deși i s-au promis numeroase lucruri, manelistul nu și-a ținut cuvântul:

„E foarte periculos (…) L-am filmat când era dezbracat și el m-a filmat pe mine în timp ce întrețineam relații intime. Eu am șters filmările, nu am vrut să-i fac rău. Nu am mai vrut să am vreo legătură cu el. La început nu îmi era frică, era cuminte, m-a vrăjit. Imi e frică de acele imagini (…) M-a amenințat și pe mine și familia mea, de asta mi-am schimbat și numărul de telefon”, a mai declarat femeia păgubită, pentru Antena Stars.

După noaptea de amor, Dani Mocanu a spart mașina blondei, incidentul fiind înregistrat de camerele de supraveghere din zonă.

„Fata aceea m-a forțat să mă culc cu ea (…) Acea femeie a recurs la perversiuni și m-a obligat să mă culc cu ea. Au fost comise mai multe erori în numele meu”, a fost declarația șocantă a manelistului, după ce s-a aflat de acest scandal. 

Iar Dani Mocanu a aflat că înregistrarea a ajuns pe pâini periculoase și, depistând persoana care-i voia răul, a încercat să pună mâna pe telefonul buclucaș. Chiar cu riscul de a ajunge la închisoare.

Dani Mocanu, înregistrat când spărgea o mașină, a avut o altercație cu un polițist

În luna aprilie a acestui an, Dani Mocanu a fost prins într-un alt scandal, de data aceasta cu un polițist. Iată ce povestea manelistul după ce a fost testat cu alcooltestul. „Am primit un mesaj de la un prieten. `Salut, Dani! Polițistul care te-a sancționat acum două zile te-a chemat la el, la băut. E ziua lui de naștere, împlinește 26 de ani. A zis că-i pare rău de ce s-a întâmplat, nu te-a recunoscut`. M-am bucurat, am zis că un prieten în plus nu strică. M-am îmbrăcat și am plecat la petrecerea respectivă”, a declarat Dani Mocanu.

Manelistul a povestit ce s-a întâmplat la petrecer. A fost tratat regește, cu mâncare și băutură. Dar când a urcat la volan, să plece acasă, Dani s-a trezit că pe urmele lui se află Poliția Rutieră. Manelistul bagă mâna în foc de faptul că echipajul a acționat la solicitarea agentului cu care a petrecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *