web analytics
marți, iulie 16, 2024
AcasăActualitateDani Mocanu, declarații din arestul la domiciliu. Cum face zeci de mii...

Dani Mocanu, declarații din arestul la domiciliu. Cum face zeci de mii de euro din casă: “Am fost obligat de situație”

- Advertisement -

Chiar dacă stă acasă, Dani Mocanu face bani din piatră seacă. Zeci de mii de euro îi vin în conturi. Ce face de reușește să aibă câștiguri financiare fabuloase.

Dani Mocanu este cercetat pentru tenativă de omor și se află în arest la domiciliu. Manelistul este judecat pentru tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice. Dacă instanța îl va găsit vinovat, acesta riscă ani mulți de închisoare, mai ales că faptele sale au avut loc în termenul de supraveghere stabilit de instanță, fiind condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare într-un alt dosar.

Dani Mocanu recunoaște că îi este greu să fie în arest la domiciliu, dar se bcuură de câștiguri însemnate chiar dacă nu pote desfășura activități în afara casei

Dani Mocanu recunoaște că îi este foarte greu să stea în arest la domiciliu și că abia așteaptă să scape pentru a-și lua copiii în vacanță. Cântărețul de manele mărturisește că cei mici nu pot înțelege situația și mereu îi spun să meargă afară sau să plece împreună undeva departe, în vacanțe.

“Nu pot să spun că a fost o perioadă frumoasă, o perioadă ușoară a fost și e în continuare o perioadă grea, perioadă dificilă, fiindcă sunt obișnuit de mic să mă duc în stânga și în dreapta și să stau non-stop plecat și am fost obligat de situație să fiu închis între 4 pereți, să zic așa, chiar dacă sunt la domiciliu, nu e ca la pușcărie, totuși. Dacă n-aș fi avut o familie atât de atât de mare, poate mi-ar fi fost mult mai greu”, a spus Dani Mocanu.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments