web analytics

Dani Mocanu, atac dur la adresa celor care își editează pozele. Ce le transmite manelistul: ”Îmi e frică să-mi mai fac gagică pe internet”

Dani Mocanu a transmis un mesaj dur pe pagina sa de Instagram ce are directă legătură cu femeile care își editează fotografiile pe care le urcă pe internet. Mai mult de atât, manelistul le-a inclus aici și pe vedetele care fac asa și susține că îi este teamă să se mai îndrăgostească de fete din online.

Dani Mocanu a postat un mesaj tranșant pe pagina sa de Instagram, acolo unde le ”atacă” pe cele care își modifică fotografiile în mediul online înainte de a le posta pe conturile de socializare.

Dani Mocanu a transmis un mesaj dur pe internet celor care își editează pozele

Manelistul susține că îi este de-a dreptul teamă să mai vorbească cu unele persoane, să se îndrăgostească de diferete femei din mediul online, deoarece atunci când ar urma să se întâlnească față-n față ar putea să dea ochi cu altcineva.

”Mă jur pe cei vreți voi dacă nu îmi e frică să-mi mai fac gagică pe internet la cât își modifică pozele nebunele astea. S-a prăjit lumea de tot”, a spus Dani Mocanu pe Instagram.

Mai mult de atât, cântărețul are un mesaj tranșant și pentru vedetele de la noi de care el spune, de asemenea, că apelează la modificările fotografiile în spațiul virtual pentru a părea mult mai atrăgătoare în fața fanilor lor.

”Mai nou și astea care cântă…vedetele astea..modifică pozele să pară frumoase și sexy și dacă le vezi în realitate…Fereasă Dumnezeu”, a mai spus Dani Mocanu pe internet.

Dani Mocanu a revenit în muzică

După câteva luni de pauză, Dani Mocanu a revenit în muzică cu forțe proaspete și e pregătit să dea din nou lovitura. Cântărețul anunța la finalul anului trecut că va renunța la această pasiune pentru a cânta muzică bisericească, însă ulterior a revenit din nou în industria care l-a consacrat.

El a reușit să facă o avere uriașă din concerte, dar și din piesele urcate pe canalul său de YouTube, acolo unde ajung să strângă milioane de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *