web analytics
duminică, aprilie 14, 2024
Imagine 3
AcasăActualitateDani Mocanu, atac direct către edilul orașului Ștefănești:„Fii atent ce spun. Nu...

Dani Mocanu, atac direct către edilul orașului Ștefănești:„Fii atent ce spun. Nu mă ia nimeni de fraier”

Dani Mocanu a răbufnit și are un mesaj dur pentru primarul orașului în care locuiește. Manelistul nu a mai rezistat și a dat cărțile pe față.

Dani Mocanu se simte revoltat după gestul făcut de primarul orașului în care locuiește. Cântărețul i-a transmis un avertisment public primarului după ce și-a dat seama că este neîndreptățit. Artistul a răbufnit pe rețelele de socializare și a explicat în detaliu care este problema de la care a pornit scandalul.

Cântărețul este în centrul atenției după ce a fost plasat în arest la domiciliu pentru tentativă de omor. De data aceasta a anunțat că este revoltat pe primarul orașului în care locuiește. Dani Mocanu i-a lansat un avertisment dur acestuia.

Ce mesaj are Dani Mocanu pentru primarul din Argeș?!

Scandalul ar fi început după ce Dani Mocanu a înaintat un act la primăria din orașul Ștefănești, acolo unde are domiciliul.

Manelistul s-a supărat după ce a depus un act la primărie, iar primarul și angajații săi nu i-au dat niciun răspuns timp de trei luni. Dani Mocanu i-a atenționat și pentru faptul că nu respectă legea, care presupune ca răspunsul să fie transmis în maxim 30 de zile.

Cântărețul nu a stat pe gânduri și a transmis că nu știe cine este vinovat pentru această situație, însă dacă nu se va remedia problema va acționa în instanță și îi va da în judecată pe toți angajații din primărie.

Artistul avertizează că are câteva secrete compromițătoare pe care le va face publice. Aceste lucruri ascunse ar avea legătură cu ceea ce se întâmplă în primărie.

„Bă, fii atent ce spun. Eu sunt Dani Mocanu și pe mine nu mă ia nimeni de fraier. Eu nu am nimic cu nimeni, dar mă ții de trei luni cu un document pe loc. Legea spune că în termen de 30 de zile dacă nu primim răspuns, putem deschide un proces împotriva voastră. Poate nu este tu de vină, poate doar angajații tăi de doi lei, dar vă dau în judecată de la tine până la femeia de serviciu, fiind că faceți multe abuzuri și crede-mă că am dovezi de vorbiți singuri”, a scris Dani Mocanu pe Instagram.

Manelistul se află în arest la domiciliu

Cântărețul se află în arest la domiciliu după un scandal de proporții într-o benzinărie. În urmă cu mai puțin de 30 de zile, mascații au dat năvală peste el și i-au percheziționat casa.

Dani Mocanu a explicat de ce s-a întâmplat acest lucru, având în vedere că se află în arest la domiciliu.

„Nu mi-au spus speța, mi-au zis că deocamdată este totul secret și nu îmi pot da mai multe detalii. Deci, de un an mi-am văzut doar de treaba mea, stând doar la mine în curte. Nu știu ce ar putea să mai fie. Mă bufnește râsul”, a declarat el, la Antena Stars.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments