Cum se simte Adelina Pestrițu, după ce a anunțat că are coronavirus. Un apropiat a dat-o de gol

În urmă cu 10 zile, anunțul făcut de Adelina Pestrițu a stârnit multe controverse, după ce a anunțat că a fost infectată cu noul Coronavirus. Imediat după ce a dat mai multe detalii cu privire la starea sa de sănătate, a dispărut rapid de pe rețelele de socializare, fanii ei nemaiștiind ce să creadă.

Cum se simte Adelina Pestrițu, după ce a anunțat că are coronavirus

Pentru a elimina orice dubiu, Adrian Perjovschi, bunul ei prieten, a rupt tăcerea și a spus cum se simte vedeta în aceste momente, după ce zile la rând s-au căutat tot felul de motive pentru a se justifica lipsa sa de pe rețelele de socializare, mai ales ținând cont de numărul mare de fani și s-a ajuns chiar la concluzia că starea acesteia s-ar fi putut agrava.

Se pare că nu a fost vorba deloc despre așa ceva, sau cel puțin asta reiese din spusele bunului ei prieten, hairstylistul Adrian Perjovschi, care a declarat că Adelina se simte bine în continuare. Cei doi au păstrat legătura constant, iar bruneta nu are forma grvaă a virusului: “Da, e bine. Am vorbit în fiecare zi cu ea la telefon și e bine”, a spus acesta. În plus, Adrian a spus, cu părere de rău, că este întristat de faptul că buna sa prietenă nu i-a putut fi alături la un eveniment pe care l-a găzduit.

Adelina a anunțat pe social media că a fost infectată cu Covid-19

Adelina Pestrițu a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, iar anunțul a fost făcut noaptea târziu, chiar de către vedetă pe paginile ei de socializare. Aceasta și-a dat seama că ceva nu este ok la scurt timp după ce a mâncat o ciocolată și a sesizat că nu are gust. În plus, a menționat și că nu mai avea miros, motiv pentru care a decis să se testeze.

“Când m-am trezit am simțit că rămân fără gust și fără miros. Nu a fost o senzație pe care am avut-o brusc, totul s-a întâmplat treptat. Înainte să intru în starea de panică am zis să-mi dau singură un test. Mi-am făcut o cafea, am pus o două lingurițe de miere și mi-am dat seama că îmi dispare gustul treptat. Am mirosit cel mai puternic parfum pe care îl aveam și aveam aceeași senzație.

Din păcate, zilele trecute, am intrat în contact cu un bolnav de Covid, iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros. Am făcut un test, testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului. Aștept să fiu internată. Cei din familia mea vor fi testați, respectiv Zeni, bunicii. Soțul a ieșit negativ. Vă țin la curent” a declarat Adelina la acel moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *